LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ 2022. GODINE: Jarčevima se smeši ŽURKA emocija, a DEVICAMA ulazi nova osoba u ŽIVOT!
Foto: Profimedia

Opala!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ 2022. GODINE: Jarčevima se smeši ŽURKA emocija, a DEVICAMA ulazi nova osoba u ŽIVOT!

Najlepši mesec u godini donosi niz iznenađenja i lepih romansi za mnoge pripadnike Zodijaka

Objavljeno:

Po mnogima, maj je najlepši mesec u godini. Priroda se probudila, oko nas je sve procvetalo, a bude se i naše želje da uživamo u ljubavnim vezama ili da pronađemo srodnu dušu.

Tumačeći planetarne aspekte, astrolozi najavljuju čemu koji znak Zodijaka može da se nada tokom maja 2022. na ljubavnom planu.

OVAN

Bilo da ste slobodni ili zauzeti, vama se stara ljubav vraća u život. Dobro procenite da li ćete osobi koja vam je jednom "pomutila razum" dati novu šansu, da se kasnije ne biste pokajali.

BIK

Ovog meseca privlačiće vas osobe koje su tajanstvene, misteriozne i na neki način opasne. Zauzeti Bikovi neće odoleti da flertuju, a oni koji još nemaju partnera do kraja meseca će se dvoumiti kome da poklone svoje srce.

BLIZANCI

Zauzeti Blizanci daće sve od sebe da poprave komunikaciju sa partnerom. Svesni ste da vam u poslednje vreme nisu "cvetale ruže" i da ste za to najviše vi zaslužni. Slobodni pripadnici ovog znaka će se zaljubiti na prvi pogled, ali je vrlo verovatno da emocije neće potrajati.

RAK

Ukoliko ste usamljeni, ovog meseca možete da upoznate sudbinskog partnera. Budite otvoreni za nova poznanstva, ali nemojte zanemarivati ni poglede osoba koje ste doživljavali kao prijatelje - možda se baš među njima krije neko ko bi vam dao "srce na dlanu".

horoskop
foto: Profimedia

LAV

Do sredine meseca emotivni status se neće menjati. Ali, već polovinom maja slobodni Lavovi mogli bi da upoznaju osobu sa kojom su kompatibilni i da konačno prekinu traljave odnose sa osobom koja im je "krala vreme". Zauzeti Lavovi će uživati u vezi ili braku.

DEVICA

Zauzete Device će ovog meseca razmišljati da svoju vezu podignu na viši nivo, a neke od njih će iznenada biti zaprošene. Slobodnim Devicama aspektovano je lepo poznanstvo sa osobom u vatrenom znaku u trećoj dekadi maja.

VAGA

I slobodni i zauzeti pripadnici znaka sve više će razmišljati o osobi koju su upoznali preko posla. Neke varnice već postoje, a na vama je da procenite da li ćete napraviti korak dalje ili će sve ostati samo na simpatijama.

ŠKORPIJA

Vraćaju vam se osobe iz prošlosti i iako ste svesni da su to priče bez perspektive, nećete moći da odolite. Stoji vam mogućnost paralelnih veza. Zauzete Škorpije biće svađalački nastrojene prema partneru, pa su sukobi izvesni.

Proleće
foto: Profimedia

STRELAC

Velike su šanse da se Strelčevi tokom maja upuste u avanturu koja će im osvežiti život i vratiti osmeh na lice. Ukoliko ste zauzeti i vaš partner je rođen u nekom zemljanom znaku, povedite računa - možete doći u nezgodnu situaciju da odgovarate na neprijatna pitanja.

JARAC

Vas čeka "žurka" na emotivnom polju koje je isprepletano sa vašim poslom. Jednoj osobi odavno ne možete da odolite, a ni ona vama. Ovog meseca strasti će buknuti, a vi nećete znati kako da se postavite. Niste navikli da vam zbog ljubavi izmiče tlo pod nogama, a upravo to će vam se desiti.

VODOLIJA

Osoba koju ste nedavno upoznali pomutila vam je razum. Testirate je, jer niste sasvim sigurni da li ona gaji slična osećanja kad ste vi u pitanju. Nemate razloga za strepnju, ovo može da bude ljubavna priča na duge staze koja će isceliti vaše slomljeno srce. Zauzete Vodolije uživaće u braku ovog meseca.

RIBE

Zauzetim pripadnicima znaka stoji jačanje veze sa voljenom osobom. Slobodne Ribe imaju veliku šansu da se zaljube i da uplove u romansu koja će ispuniti sva njihova očekivanja. Osoba koja će vam kročiti u život je po mnogo čemu posebna i vrlo verovatno vaša sudbinska ljubav.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.