OVIH 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SU ROĐENI BORCI: 1 od njih UVEK BRANI SVOJ STAV, da li ste MEĐU NJIMA?
Ilustracija, Foto: Profimedia

astro

OVIH 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SU ROĐENI BORCI: 1 od njih UVEK BRANI SVOJ STAV, da li ste MEĐU NJIMA?

Astrologija "kaže" da pet horoskopskih znakova imaju elemente borbenosti u sebi

Objavljeno:

Kosmičke zvezde mogu da igraju značajnu ulogu u uticaju na naše raspoloženje. Ako vaš znak oličava moć onda možete da imate karakteristike znakova koji su borbeni.

1 / 8 Foto: Profimedia

Ovan

Jedan od najborbenijih horoskopskih znakova je Ovan. Impulsivni su i nikada ne drže ljutnju u sebi. Sa vrlo malo strpljenja, Ovan će često da pokrene rasprave.

Bik

Iako Bikovi znaju da budu beskompromisni, nikada ne započinju svađu! Ali kad se jednom ne slažete sa njima, trudiće se da vam objasne svoju stranu. Obično u početku mirno razgovaraju o stvarima, ali uvek završe u punoj "borbi".

Horoskop
foto: Profimedia

Blizanci

Blizanci ne vole kada im neko stane na put i kada im se put blokira, oni nisu od onih ljudi koji se samo povlače i gledaju dramu. Uvek koriste reči kao svoje prvo oružje, nepredvidivi su jer njihove akcije zavise od njihovog raspoloženja i stoga je teško predvideti njihove odgovore.

Lav

Lavovi su pametni i mogu da vas provedu kroz teške verbalne "bitke". Ono što je dobro kod njih je da ih dobra komunikacija brzo oraspoloži.

Horoskop
foto: Profimedia

Rak

Obratite posebnu pažnju dok razgovarate sa Rakom jer sve može da povredi njihovo srce. Generalno su mirni i emocionalno inteligentni, ali neće da odstupe ako ih uvredite, piše Pink Villa.

(Espreso / Pink Villa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.