SAMO NAŠE BAKE ZNAJU KAKO SE SPREMA SUTLIJAŠ: Sve domaćice OVAJ sastojak MORAJU DA DODAJU, rapsodija ukusa (RECEPT)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic

preukusno

SAMO NAŠE BAKE ZNAJU KAKO SE SPREMA SUTLIJAŠ: Sve domaćice OVAJ sastojak MORAJU DA DODAJU, rapsodija ukusa (RECEPT)

Slatka poslalstica koju svi vole

Objavljeno:

Iz Bakine kuhinje danas stiže jedna slatka poslastica koju većina nas obožavamo.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic

Potrebno je:

250-300 gr krupnog pirinča 600 ml vode 600 ml mleka 50 gr suvog groždja 50 gr seckanih oraha korica limuna 2 vanilin šećera šećer po želji cimet ili mrvice čokolade

Priprema:

Pirinač dobro oprati, sipati vodu , pa kad voda ispari sipati mleko. Povremeno promešati, na polovinu kuvanja dodati šećer po želji. Dodati koricu limuna, suvo groždje, seckane oraha . Kuvati oko 30 minuta . Posuti seckanim orasima i cimetom.

(Espreso / magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.