VIN DIZEL SE OPROSTIO U SUZAMA (FOTO)
Vin Dizel, Foto: Print Screen Youtube

potresno

VIN DIZEL SE OPROSTIO U SUZAMA (FOTO)

-Ne prođe dan da ne bih želeo da vratim vreme, odgovorim Pablu da se ne vrati u Los Anđeles tog vikenda povodom Dana zahvalnosti...

Objavljeno:

Vin Dizel se prisetio svog kolege i prijatelja Pola Vokera, koji je preminuo 2013. godine posle saobraćanje nesreće, i navodi da svaki film "Fast&Furious" mora da se posveti upravo njemu.

- Ne prođe dan da ne bih želeo da vratim vreme, odgovorim Pablu da se ne vrati u Los Anđeles tog vikenda povodom Dana zahvalnosti... svaki "Fast" film koji snimim mora u suštini uvek da oda počast mom bratu Pablu. U stvarnom svetu, uvek ću paziti na njegovu porodicu, jer u stvarnom svetu on je porodica.... - naveo je Dizel i nastavio:

- "Fast" nikada ne bi mogao biti ovde bez duboke ljubavi i bratstva između Doma i Brajana, uspostavljenog 2001. Da, previše pričam, ali dođavola, život je kratak i tvoj komentar me je dirnuo i pogodio me. Hvala vam što verujete u mene, u nas... Neću mirovati dok vas, njega... i univerzum ne učinim ponosnim. Sva ljubav, uvek - napisao je glumac.

Pogledajte i objavu Vina Dizela posvećenu Polu Vokeru:

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.