HRVATICI SE DESIO PEH NA PLAŽI, GRUDI POLETELE KAO LOPTICE: Tako je to kad skakućeš po njemu (FOTO)
Nives Celzijus, Foto: Printscreen Instagram/nivescelsius

AU

HRVATICI SE DESIO PEH NA PLAŽI, GRUDI POLETELE KAO LOPTICE: Tako je to kad skakućeš po njemu (FOTO)

Nives Celzijus ne propušta priliku pohvaliti se bujnim grudima koje su postale njen zaštitni znak

Objavljeno:

Nives Celzijus (40) na Instagramu je objavila atraktivnu fotografiju bujnog dekoltea, ali i story na kojem skakuće po plaži i baca pesak.

Atraktivna Nives objavila je fotku s plaže u Danskoj, a svu pažnju su, kao i uvek, ukrale njene bujne grudi. Ovaj je put Nives pozirala u hlačama visokog struka te u malom ružičastom bikiniju s lubenicama koji je jedva držao njene velike grudi.

"Moj svet kroz ružičaste naočale", napisala je Nives, a njeni pratioci nisu prestali hvaliti njenu vitku figuru i bujne grudi. Nakon ove atraktivne fotografije, Nives je objavila i zanimljiv Instagram Story na kojem skakuće po plaži i baca pesak na osobu koja je snima.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Nives je nedavno oduševila svoje obožavaoce fotografijom na kojoj pozira sa svojom mlađom sestrom Mateom.

"Lepotice", "Jako ste vatrene", "Dve seke lepotice", "Kakav osmeh, grudi neću gledati, ne zanimaju me", "Savršene žene", "I ja imam sestru. Ovo je divna poruka za sve sestre na ovom svetu", "Vau top", "Ti si anđeo", "Prelepe", "Vi dve ste k'o infarkt", samo su neki od komentara.

Nives i Matea šetale su bose po plaži držeći se za ruke. Pevačica je na sebi imala beli sako ispod kojeg je imala crni bodi, dok je njena sestra na sebe obukla svetlu haljinu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.