BAKA OTKRILA BRZINSKI RECEPT ZA SKUŠU IZ TIGANJA: Pred sam kraj DODAJTE OVO, RAPSODIJA UKUSA
Foto: Printscreen/Youtube/JelajelenaPetrovic

ZA VELIKI PETAK

BAKA OTKRILA BRZINSKI RECEPT ZA SKUŠU IZ TIGANJA: Pred sam kraj DODAJTE OVO, RAPSODIJA UKUSA

Servirati sa kolutvima limuna

Objavljeno:

Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept za prženu skušu.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/JelajelenaPetrovic

Potrebno je:

  • 500 gr ribe skuša
  • 1 glavica crnog luka
  • 4 čena belog luka
  • 2 šargarepe
  • 2 zelene paprike
  • 1 veći paradajz
  • ulje, so biber
  • peršunov list

Priprema:

Skušu očistiti dobro oprati i staviti malo u rastvor sirćeta do 30 min. Isprati i ocediti. Povrće sve iseckati na kockice. Na ulju ispržiti luk i šargarepu, dodati papriku. Kad omekne ubaciti seckan oljušten paradajz sa seckanim belim lukom. Posoliti, pobiberiti.

Skušu uvaljati u brašno i ispržiti na maslinovom ulj. Pred kraj povrće kašiko rasporediti po ribi, poklopiti i ostaviti da se zajedno dinstaju i prže. Na kraju dodati peršunov list.

Servirati sa kolutvima limuna.

Prijatno!

(Espreso/Bakinaidekinakuhinja)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.