OSTALA JE U ŠOKU KADA JE VIDELA KAKO NJEN PARTNER PERE VEŠ: Ko je tu ZAPRAVO LUD?
Foto: Profimedia

podeljena mišljenja

OSTALA JE U ŠOKU KADA JE VIDELA KAKO NJEN PARTNER PERE VEŠ: Ko je tu ZAPRAVO LUD?

Kad ja stavljam veš u mašinu za pranje, prvo pregledam svaki komad i zapamtim šta sam stavila da se opere..., ispričala je.

Objavljeno:

Jedna žena je nedavno anonimno na Mumsnetu podelila svoju dilemu oko 'pravilnog načina pranja veša' pa je ispričala da njen partner odeću pere na potpuno drugačiji način nego ona, zbog čega je druge korisnice pitala koji je, po njihovom mišljenju, ispravan.

- Ko je nerazuman, ja ili moj partner? Kad ja stavljam veš u mašinu za pranje, prvo pregledam svaki komad i otprilike zapamtim što sam sve stavila na pranje, u slučaju da me netko pita na primer: 'Gde su one moje crne čarape?'... - objasnila je.

Rekla je i kako je njen partner sebi taj posao olakšao tako što veš samo podeli na belo i šareno, a onda odabranu gomilu odjednom ugura u veš mašinu, umesto da stavlja 'komad po komad'.

Veš mašina, Veš, Odeća, Pranje veša, Pranje odeće
foto: Profimedia

- On misli da to ima smisla ali ako ga pitam na primer "Jesu li moje crne čarape unutra?', neće naravno znati. Sve što zna je da je u mašini gomila tamnog ili belog veša! - objasnila je.

Suprotno njenim očekivanjima, druge su mame uglavnom zauzele njegovu stranu, mahom komentarišući kako 'nemaju vremena da pregledaju svaki komad i pamte šta su tačno stavile na pranje'; važno je samo, kažu, da se veš ubaci u veš mašinu, bio on crn ili obojen.

- Ja stvarno nemam vremena da se zamaran sa time čija majica je u mašini... Ionako je pranje gotovo za sat vremena pa koga zanima neka pogleda. Ne vidim nikakav smisao pregledavanja svakog komada prie pranja ako je rublje već sortirano po bojama - odgovorila joj je jedna žena u komentarima, a prenosi Mirror.

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.