Šta simbol koji vas privlači otkriva o vašoj sudbini? (FOTO)
Foto: foreverconscious.com

fatum ili nešto drugo?

Šta simbol koji vas privlači otkriva o vašoj sudbini? (FOTO)

Možete promeniti budućnost i jedini način na koji to možete učiniti je da promenite svest u sadašnjem trenutku
Objavljeno:

Simbol No.2

Granice nisu loša stvar, ako su svesno konstruirane i postavljene s namerom. Vreme je da i vi postavite granice! Kada jasno postavite granice, život će vam dobiti strukturu i vođstvo koje vam je potrebno da se usredotočite na sadašnji trenutak.

Morate se usredotočiti na preuzimanje odgovornosti za stvari koje se ne odvijaju po planu i prestati da gubite svoje vreme i energiju na ljude i situacije koje su prestale služiti vašoj višoj svrsi. Iako zastrašujuće zvuči, to će biti vaš najveći saveznik. Takođe, idealno je vreme za raščišćavanje kuće i oslobađanje od nereda.

foto: giphy

Simbol No.3

Vi ste na pravom putu! Iako stvari ne mogu uvek biti jasne, ova poruka vam govori da će sve biti u redu! Vi sledite svoj najviši put sada i iako možda imate mnogo pitanja, Svemir vam daje do znanja da ste vođeni i paženi. Verujte da će sve biti savršeno i božanski usklađeno.

Nema potrebe da brinete za budućnost ili prošlost, jednostavno ostanite prisutni u svakom trenutku i gledajte kako se magija vašeg života razvija! Ako morate donijeti veliku odluku i u nedoumici ste, odgovor će vam biti isporučen danas kroz sinhronicitetne poruke.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.