Šta simbol koji vas privlači otkriva o vašoj sudbini? (FOTO)
Foto: foreverconscious.com

fatum ili nešto drugo?

Šta simbol koji vas privlači otkriva o vašoj sudbini? (FOTO)

Možete promeniti budućnost i jedini način na koji to možete učiniti je da promenite svest u sadašnjem trenutku
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sudbina je, prema narodnom verovanju, sila koja određuje život svakog pojedinca i od koje se ne može umaći. Sudbina je ono što je nekom predodređeno, pogotovo najznačajniji događaji u životu, uključujući i način smrti. Događaji koje čoveka snalaze smatraju mu se dosuđenim, a ono željeno koje i pored uloženog truda ostaje neostvareno, smatra ce nesuđenim. Mnogi ljudi ne razlikuju sudbinu i usud, ali među njima postoje krupne razlike.

Šta boja vašeg mobilnog telefona govori o vama? (FOTO) (GIF)

U filozofskom smislu, sudbina je nužni red u svetu kom je podvrgnuto svako biće. Sudbina nije slepa ili slučajna kao usud, nego racionalna premda je nepoznata pojedincu koji u njoj učestvuje. Sudbinu je unapred zacrtana i ima svoj red, dok je usud ono što se dešava slučajno i neočekivano.

Šta žene prvo primete na muškarcu? Ne, nije ono što mislite! (FOTO) (GIF)

foto: giphy

Postoje veštine i pseudonauke koje nastoje da spoznaju ljudsku sudbinu. Tako, astrologija tvrdi da raspored zvezda u vreme rođenja određuje sudbinu, dok neki oblici gatanja imaju za pretpostavku da se sudbina može otkriti iz linija dlana ili pomoću snova. Previše izraženo verovanje u nepromenjivost sudbine naziva se fatalizam.

Odaberite simbol koji vas najviše privlači i saznajte šta vam sudbina poručuje:

foto: foreverconscious.com

Simbol No.1

Vreme je da se prepustite i počnete da verujete svemiru. Umesto da pokušavate da se borite protiv onoga što vam se događa, jednostavno uzmaknite jedan korak unazad i dopustite sebi da se krećete s ritmom i tokom života.

Morate prestati da pokušavate da stvari na silu izbvedete na svoj zamišljeni način i prihvatiti sadašnji trenutak i ono što jeste. Vaš sledeći korak biće vam otkriven kada se smirite i usredotočite na svoje istinske namere. Da bi izbegli donošenje bilo kakve brzoplete odluke, meditirajte i dopustite miru da vas vodi.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.