AKO NA ULICI NAĐETE NOVČANICU SA OVIM BROJEM, DOBRO RAZMISLITE DA LI ĆETE JE UZETI: Verovanje govori LOŠU STVAR
Novčanik, Foto: News1/ Stefan Jokić

DA LI ZNATE ZA TO?

AKO NA ULICI NAĐETE NOVČANICU SA OVIM BROJEM, DOBRO RAZMISLITE DA LI ĆETE JE UZETI: Verovanje govori LOŠU STVAR

Novac na kom se nalazi broj 1 poručuje da vaše vreme tek dolazi i da treba da ostanete pozitivni

Objavljeno:

Nema kome se nije dogodilo da na ulici pronađe novac koji je neko izgubio, ali postoje brojna verovanja koja govore šta treba sa tim parama uraditi.

Ljudi, istina, vole da veruju da svaki događaj ima svoje značenje i da predstavlja svojevrsnu poruku od viših sila za srećnog pronalazača. Jedno od njih kaže da znak zavisi od broja koji se na novcu nalazi.

1 / 5 Foto: Profimedia

Novac sa brojem 1:

Broj 1 je povezan sa novim počecima i predstavlja nove ideje, napredak, dostignuća i uspeh. Novac na kom se nalazi broj 1 poručuje da vaše vreme tek dolazi i da treba da ostanete pozitivni.

Novac sa brojem 2:

Novac sa brojem 2 ima više veze sa vašim okruženjem nego sa vama lično. Veruje se da vam on govori da je neophodno da se prilagodite, da više cenite odnose sa drugima ljudima, bilo da su vaše kolege u pitanju, prijatelji ili partner.

Novac, Dinari, Pare
foto: Profimedia

Nezavisnost je dobra i važna, ali morate da shvatite da je nekad veoma važno sarađivati sa drugima. Osim toga, ovaj broj ima još nekoliko značenja, kao što su harmonija, strpljenje, partnerstvo i trudnoća.

Novac sa brojem 5:

Broj 5 ukazuje na uzbudljivost, avanturu i uspeh. Došlo je vreme je za nove pustolovine i vaš lični rast i razvoj. Kovanica od pet dinara, novčanica od 50 i 500 dinara poručuju vam da morate da iskoristite svoje talente.

Novac sa brojem 10:

Broj 10 želi da vam poruči da verujete svojoj intuiciji i uradite ono što se naumili i odlučili. Oslobodite se straha jer će vas te odluke odvesti do pozitivnih promena.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.