PITATE SE ŠTA SU VAM ZVEZDE PRIPREMILE OVE NEDELJE? Pogledajte PROGNOZU, nećete biti RAZOČARANI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

HOROSKOP

PITATE SE ŠTA SU VAM ZVEZDE PRIPREMILE OVE NEDELJE? Pogledajte PROGNOZU, nećete biti RAZOČARANI!

Izazovi su pred Vama, pripremite se!

Objavljeno:

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove

OVAN

POSAO: Očekujte lepe vesti u vezi sa poslom. Moguće je napredovanje, ali i povišica plate. Svi koji su bez posla vrlo lako ga sada mogu pronaći.

LJUBAV: Neko prijateljstvo može prerasti u nešto više od toga. Dosta druženja, zabave i baš u tom druženju sa prijateljima vama se može dogoditi neka emocija ili ćete nekog upoznati preko prijatelja. Strasti će biti naglašene.

ZDRAVLJE: Regulišite san.

BIK

POSAO: Očekujte manje poteškoće na ovom polju. Moguće su napete situacije, ali i neki konflikti sa nadređenima. Dosta obaveza i izazova je pred vama. Nemojte reagovati impulsivno.

LJUBAV: Pred vama je period kada će vam ljubav biti u drugom planu. Moguća je neka prolazna avantura, ali ništa ozbiljnije od toga. Neki mogu ući u tajnu vezu sa osobom koju poznaju preko posla.

ZDRAVLJE: Nađite vremena za opuštanje i meditiranje.

1 / 4 Foto: Profimedia

BLIZANCI

POSAO: Imate mogućnost širenja posla, sklapanje novih poslovanja, kao i napredovanja. Šta god da preduzmete, imaćete sreće.

LJUBAV: Na pomolu je romansa sa osobom koja nije iz vašeg mesta. Spremni ste za vezu na daljinu, kao i na emotivnu vezu sa osobom koja živi u inostranstvu.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa cirkulacijom i urinarnim traktom.

RAK

POSAO: Nedelja je dobra za promene postojećeg posla, ali i za dobijanje stalnog zaposlenja na postojećem radnom mestu. Imaćete sreće sa nadređenima, pa iskoristite ovu nedelju u vašu korist. Finansije vam se popravljaju.

LJUBAV: Period pojačanih strasti, flerta i zanosa. Moguće su paralelne veze, kao i avanture. Nije povoljno vreme za započinjanje ozbiljnijih veza. Strast će dominirati u ovoj nedelji.

ZDRAVLJE: Pazite se alergija.

LAV

POSAO: Otežanja kroz posao, pogotovo ako radite u javnim službama, kao i u svakom poslu koji uključuje javnost. Ove nedelje aspektovan je povećan obim posla, pa budite spremni da ćete trošiti više energije nego inače..

LJUBAV: U vaš život ulazi osoba koja će vas zaintrigirati. Iako vam se na prvi pogled može učiniti da veza sa njom nema perspektivu na duge staze, procena će biti pogrešna.

ZDRAVLJE: Skloni se upalama mišića. Unosite vise vitamina.

1 / 6 Foto: Profimedia

DEVICA

POSAO: Turbulentna nedelja sa usponima i padovima. Komunikacija sa kolegama je otežana. Poslovno vas čeka više obaveza nego uobičajeno.

LJUBAV: Nedelja flerta, avantura i udvaranja probudiće vaše uspavane strasti. Moguće je da i kroz radno mesto upoznate nekoga ili će vam kolega sa posla pokazati da vas posmatra drugačijim očima.

ZDRAVLJE: Premor.

Bonus video:

39:50

USIJANJE 19.03.2022

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.