MEDIJI JAVLJAJU, UMRLA POLITIČARKA! (FOTO)
Političarka, Foto: Printscreen/Youtube/ newsbeastgr

SAOPŠTENO

MEDIJI JAVLJAJU, UMRLA POLITIČARKA! (FOTO)

U izjavi gradonačelnika Nafplija Dimitris Kostouros je naveo: „Sa osećanjem tuge i bola sam saznao neprijatnu vest o gubitku moje prijateljice i kolege poslanika Else Papadimitriju

Objavljeno:

Napustila nas je još jedna velika žena.

Ostaće upamćena u celom svetu.

Prijatelji se opraštaju od nje.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/ newsbeastgr

Danas, u četvrtak, 17. marta, preminula je 18-godišnja poslanica iz Argolide sa Novom demokratijom Elsa Papadimitriju. Elsa Papadimitriju je rođena u Nafpliju.

Studirao je arhitekturu na Nacionalnom tehničkom univerzitetu u Atini i na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta Berkli, SAD. Od 1968. do 1970. radila je kao kustos na Nacionalnom tehničkom univerzitetu u Atini.

Od 1990. do 1992. bila je generalni sekretar Regiona Centralne Grčke. Od 1992. do 1993. bila je generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova. Ona je suosnivač Grčko-turske interparlamentarne inicijative. Izabrana je za poslanika Argolide sa ND. u 1.

Elsa Papadimitriu Bila je stara prijateljica i sezonska dadilja porodice Papandreu. U stvari, tadašnji premijer Jorgos Papandreu predložio ju je za svoju naslednicu na konsultacijama u novembru 2011. za formiranje vlade saradnje. „Živi primer etike, konkurentnosti i ponude“.

U izjavi gradonačelnika Nafplija Dimitris Kostouros je naveo: „Sa osećanjem tuge i bola sam saznao neprijatnu vest o gubitku moje prijateljice i kolege poslanika Else Papadimitriju.

"Za nas koji smo imali privilegiju da je poznajemo i da se sa njom bavimo, Elsa će biti živi primer morala, borbenosti, ličnog i političkog doprinosa našoj zemlji, vere u parlamentarne ideale i evropske vrednosti".

Moje duboko i iskreno saučešće njenoj porodici, izjavio je gradonačelnik Nafplija.

(Espreso / newsbeezer.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.