DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MART: Ovnovi, spremite se za dan koji će vas izmoriti!
Ilustracija, Foto: Profimedia

zvezde kažu

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MART: Ovnovi, spremite se za dan koji će vas izmoriti!

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas

Objavljeno:

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

OVAN

Danas morate naučiti da spustite tenziju ne samo u poslovnom, već u svakom životnom segmentu. Možete se posvađati i u autobusu, na ulici, u suštini danas je sve teren za nesporazume i rasprave. Dan koji će vas izmoriti.

BIK

Ništa na poslu ne funkcioniše kako treba, a vi ne možete da uradite ni najmanju stvar da biste ovo popravili. Štaviše, vaši pokušaji sređivanja mogu samo još usporiti ili unazaditi stvari. Bolje pustite. Okrenite se partneru.

BLIZANCI

Ako ste kreativac ili vam je potrebno umetničko nadahnuće, danas ćete funkcionisati savršeno. No, ako je vaš posao drugačijeg tipa, vodite računa – greške su moguće, tenzija je moguća. I vaše će raspoloženje biti promenljivo.

1 / 7 Foto: Profimedia

RAK

Pokušavate da radite, a niste prisutni niti fokusirani. Kakav posao, to vas dva posto ne interesuje. Vi ste se emotivno srozali i oneraspoložili i sada možete samo da razmišljate o tome. Više obraćajte pažnju na ono što radite.

LAV

Ima nekih stvari koje vam smetaju danas, nerviraju vas na poslu, neke brige vas okupiraju, možda su i računi došli na naplatu, ali se trudite da ne obraćate mnogo pažnju na to. Pokušavate da rešavate situaciju jednu po jednu.

DEVICA

Danas vas čeka nerazumevanje sa saradnicima, a i neki troškovi su došli na naplatu. Ne osećate se sjajno, ali pokušavate da ne dižete veliku frku. Međutim, kada vas i emotivni partner iznervira, tu će biti kraj vašeg strpljenja.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.