DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK NEKIM ZNAKOVIMA DONOSI LJUBAVNU ROMANSU: Proverite da li ste među njima!
Ilustracija, Foto: Profimedia

astrologija

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK NEKIM ZNAKOVIMA DONOSI LJUBAVNU ROMANSU: Proverite da li ste među njima!

Pripremite se!

Objavljeno:

Dan započnite u miru, uz omiljeni napitak, čaj ili kafu, a horoskop je tu da vas zabavi i informiše. Pogledajte šta vam predviđa za dan pred nama.

Ovan

Budite oprezni i nemojte se zaletati sa investicijama, rizičnim poslovnim poduhvatima i novim poslovnim partnerima. Susret sa fatalno privlačnom Vagom ili Lavom može da se pretvori u pravu ljubavnu romansu. Problemi sa kožom. Obratite se dermatologu.

Bik

Ovaj dan uzdrmaće sve zastarele strukture i načine rada, pa vas očekuje velika promena u načinima poslovanja. Bikovi koji nisu zadovoljni svojom vezom ili brakom, potrudiće se da poprave neke stvari, u suprotnom odlučićete se na neka radikalna rešenja. Promenite režim ishrane i počnite što pre sa rekreacijom.

1 / 14 Foto: Profimedia

Blizanci

Vi ćete biti zadovoljni svojim poslovnim rezultatima. Pozitivna energija pojačava vaše komunikativne veštine i koncentraciju, pa će to biti i ključ vašeg uspeha. Ovaj dan prolazi u znaku romantičnog izlaska ili čak kraćeg putovanja s partnerom. Problemi sa zubima.

Rak

Ovaj vikend će vam obezbediti dovoljno vremena da ponovo osmislite strateški plan za vaš put do uspeha koji ste sebi zacrtali. Rakove koji su u braku ili veze očekuju posebni izazovi. Postoji velika mogućnost za nesuglasice sa partnerom, a one se mogu ticati krupnih egzistencijalnih pitanja.

Problemi sa pritiskom.

Lav

Vi ćete se posvetiti osmišljavanju novih poslovnih ciljeva jer vas prošlonedeljni uspesi motivišu da krenete i dalje. Odnosi s partnerom su harmonični, uprkos tome što imate veoma malo vremena za privatan život. Hronično ste umorni, više se odmarajte.

Devica

Ovaj period vam donosi nešto novo u poslovanju, a vaša nova crta ispoljiće se u vidu spremnosti na jednu dozu rizika. Pred vama je sjajna poslovna prilika, koja međutim, podrazumeva radikalan životni zaokret. Slobodne Device mogu da sretnu svoju srodnu dušu i da se zaljube, a one koje su u braku imaju neke promene na nivou porodice. Glavobolja.

Vaga

Višestruke poslovne ponude omogućiće Vagama da mogu da biraju, što baš i nije dobro, naravno gledajući na to samo iz perspektive njihove poslovične neodlučnosti. Vage očekuju izazovi na ljubavnom planu, jer postoji mogućnost da uđu u tajnu vezu sa osobom koju poznaju preko posla.

Bolovi u kostima.

Škorpija

Promene u timu zaposlenih i reorganizacija dale su odlične rezultate. Škorpije koje se spremaju na početak privatnog biznisa mogu naići na nepredviđene prepreke, ali će to na kraju uspešno rešiti.

Situacija između vas i partnera može biti pomalo problematična, ali problem verovatno nije jednostavan jer se nakupilo dosta nepravdi i negativnih poena između vas. Problemi sa imunitetom.

Strelac

Situacija na poslu gde radite može biti dosta nestabilna, promene mogu uslediti u sastavu vašeg rukovodstva. To za sobom može doneti dodatna prilagođavanja, pa ni vaša pozicija neće ostati ista.

Strelčevi koji su u vezi ili u braku mogu se naći u iskušenju da se upuste u tajnu vezu, ali im se to ne preporučuje jer su moguće kasnije komplikacije. Odlično se osećate.

Jarac

Očekuje vas osmišljavanje novog plana radnih aktivnosti i zacrtavanje novih poslovnih ciljeva. Ne savetuje vam se da ulazite u rizične investicije. Slobodnim Jarčevima predstoji nešto složenija situacija na ljubavnom planu jer može da se pojavi neka osoba iz njihove prošlosti. Problem s niskim pritiskom.

Vodolija

Vodolije koje su zadovoljne svojim poslom, zadržaće svoju poziciju, dok će one nezadovoljne pokušati nešto potpuno novo. Sklad između vas i partnera nastavlja se u okviru vaše opšte atmosfere na ljubavnom planu. Variranje pritiska.

Ribe

Ovaj dan vam može doneti osmišljavanje novog poslovnog plana, jer zbog povećanog obima posla nećete uspeti sve da obavite sami. Predstoji vam ulazak u ozbiljnu vezu. Ribe koje su u braku mogu imati nekih nesuglasica sa partnerom, a u sve to mogu biti umešani članovi njihove familije. Dobro se osećate.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.