NEPTUN I SUNCE SE SPAJAJU 13. MARTA: Budite OPREZNI, neke TAJNE ĆE SE OTKRITI
Horoskop, Foto: Profimedia

položaj zvezda

NEPTUN I SUNCE SE SPAJAJU 13. MARTA: Budite OPREZNI, neke TAJNE ĆE SE OTKRITI

Kada se sretnu Sunce i Neptun pojavljuje se želja, vizija, san, budi se nada i vera.

Objavljeno:

Horoskop za spoj Neptuna i Sunca 13. marta - neke tajne biće otkrivene.

Kada se sretnu Sunce i Neptun pojavljuje se želja, vizija, san, budi se nada i vera. Kao da smo katapultirani miljama daleko od ovog sveta i na nekom drugom mestu, na nekom nevinom i čistom mestu zamišljamo svoju budućnost i sebe u njoj.

Ovaj spoj dogodiće se 13. marta na 22 stepenu Riba. Može nas uvesti u maglu, doneti dezorijentiranost, sklonost porocima, ali isto tako i proširiti svesnost. Otkriti nam tajne. Mesto gde se samozavaramo.

1 / 5 Foto: Profimedia

Nevidljivo postaje vidljivo. Tajna koja se uporno skriva, ali se naposletku otkriva. Doživljava se prosvjetljenje.

Sunce i Neptun stvaraju senke, zablude, postoji sklonost idealizaciji putem koje se odvajamo od onoga što nam je teško u stvarnosti. Ali svaki let prema oblacima, a bez postojanja nužne uzemljenosti može nas odvojiti od onoga što je trenutno bitno videti i rešiti.

Budimo ljudi, povežimo se, budimo tu jedni za druge. Osvestimo koliko smo umreženi. Dobro se dobrim vraća. Empatija leči. Podržimo sebe tamo gde smo slabi i ranjivi. Postoji savršen red u haosu.

Sve nam pokazuje, pitanje je jesmo li spremni videti i priznati sami sebi. Isceljujući svoje rane i traume, isceljujemo i svet.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.