NAJTAČNIJI HOROSKOP ZA VIKEND: Jedan ZNAK očekuje FATALAN SUSRET, RIBAMA SE SVE MENJA IZ KORENA
Ilustracija, Foto: Profimedia

PAŽNJA

NAJTAČNIJI HOROSKOP ZA VIKEND: Jedan ZNAK očekuje FATALAN SUSRET, RIBAMA SE SVE MENJA IZ KORENA

Pogledajte šta su vam zvezde spremile...

Objavljeno: 08:27h

OVAN

Odličan dan za sve u vezi sa poslom. Dogovori se mogu postići, a vi biti u dobrom raspoloženju i lako animirati ljude oko sebe. Očekuju vas impulsivnost i strast u emotivnom segmentu. Lako osvajate osobe sa kojima dolazite u kontakt.

BIK

1 / 11 Foto: Profimedia

Našli ste pravi način da razrešite jednu poslovnu situaciju, uz pomoć kolega. I vi izađite u susret ljudima sa kojima radite i na najbrži način dovršite jednu zajedničku obavezu. Dobra komunikacija sa jednom osobom, ali skrivate je od drugih.

BLIZANCI

Neko će vam učiniti uslugu, što će vas iznenaditi. Pogotovo ako sa ovom osobom niste imali najsjajnije odnose. Ne razmišljajte mnogo, prihvatite i zapamtite da uzvratite. Prija vam susret sa jednom osobom koja vas razume.

RAK

Danas ste na usluzi kolegama, ali i oni vama. Međusobna podrška i pomaganje učiniće da se nešto što se duže vreme odugovlači završi ranije od planiranog. Sklad sa voljenom osobom čini da se osećate dobro i raspoloženo.

LAV

Sve ono što je pred vama obavljate bez većih poteškoća, u isto vreme otvarajući nove poslovne priče. Imate utisak da je i faktor sreće na delu. Jasno vam je da se neko u emotivnom delu malo igra i šali sa vama, flertuje. I to vam prija.

DEVICA

Okupirani ste velikim brojem obaveza, pa nećete stići ni da se poradujete tome što sve uspešno završavate. Taman stavite tačku na jednu stvar i odmah prelazite na sledeću. Malo ste umorni. Prijatelji vas najbolje razumeju.

VAGA

I poslovno i emotivno dobar dan je pred vama. Poslovno – taman kad ste mislili da ćete ostati bez dogovora, situacija se pokrenula. Emotivno – partner je organizovao izlazak i druženje sa prijateljima u kojem ste uživali.

ŠKORPIJA

Vračara, Magija, Horoskop, Astrologija, Tarot karte, Tarot
foto: Profimedia

Sve ide onako kako ste planirali. Kockice se uklapaju same od sebe, a vi već vidite kako vam se novi novčani prilivi smeše. Doduše, u emotivnom delu će verovatno sve ostati samo na razmišljanju o voljenoj osobi. Malo vremena za vas dvoje.

STRELAC

Kada se i posao i ljubav uklope u jednom danu – onda čak ni vi nemate nikakve prigovore na dešavanja. Očekuje vas jedan dogovor od ranog jutra. A posle toga – možemo da krenemo u osvajanje! Ili da se vidimo sa voljenom osobom.

JARAC

Kada imate podršku ili pravi savet u trenutku koji je bitan – onda vam sve ide od ruke. Tako će biti i danas – pomoć od strane osobe koja vam je poslovno važna biće taman u onoj meri da okrene okolnosti vama u korist. Razumevanje sa partnerom.

VODOLIJA

Izgleda da je vaše prisustvo neophodno na sto strana. Ne znam kako ćete uspeti da izvedete, ali ćete se potruditi. Ne samo da vas posao zove, već imate i društvene obaveze ili obećanja koja ste dali voljenoj osobi i prijateljima.

RIBE

Okrenuli ste novu stranicu u poslovnom segmentu i sa zadovoljstvom pratite. Brza dešavanja i dogovori koji ispunjavaju vaša očekivanja. Popodne obavezno iskoristite da sa voljenom osobom odete u izlazak ili šetnju, najbolje pored vode.

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.