BAKA OTKRILA KAKO SE PRAVILNO SPREMA PODVARAK: Ovaj NAČIN sa CRNIM LUKOM će vas OBORITI SA NOGU (RECEPT)
Podvarak, Foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

PREDOBRO JE

BAKA OTKRILA KAKO SE PRAVILNO SPREMA PODVARAK: Ovaj NAČIN sa CRNIM LUKOM će vas OBORITI SA NOGU (RECEPT)

Posle sat vremena staviti šerpuu rernu da se zapeče

Objavljeno:

Potrebno je:

Podvarak
foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

1 veća glavica kiselog kupusa

300 gr suvih rebara

2 krmenadle od vrata (svinjske)

lovorov list

biber u zrnu

crvena mlevena paprika

tucana paprika ljuta (po želji)

1 veća kašika masti

nekoliko čena belog luka

može 1 glavica crnog luka po želji

Priprema:

Kupus iseći na tanke rezance . Staviti na dno šerpe pola isečenog kupusa pa naređati meso i rebra i beli luk. Pokriti drugom polovinom kupusa.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

Staviti

Odozgo , lovorov list, biber u zrnu, jednu i drugu papriku i mast. Naliti vodom malo i staviti da se krčka.

Posle sat vremena staviti šerpuu rernu da se zapeče.

Drugi način

Iseći veću glavicu crnog luka ili praziluka na rezance propržiti na masti ili ulju dodati alevu papriku pa dodati kupus i sve ostalo. Razlika je jedino što se doda i pržen luk ostalo ostaje isto..Probajte i jedno i drugo šta je bolje odlučite sami.

(Espreso / Bakina kuhinja)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.