SRPSKA STARLETA TREBALA DA ZADOVOLJI VLASTITOG OCA, PLATILI JOJ DA DOĐE: Skandala se i DAN DANAS SVI SEĆAJU
Božana Vujinović, Foto: Printscreen/Instagram

ŠOKANTNO

SRPSKA STARLETA TREBALA DA ZADOVOLJI VLASTITOG OCA, PLATILI JOJ DA DOĐE: Skandala se i DAN DANAS SVI SEĆAJU

Otac Božane Vujinović, Božo Vujinović, navodno se ubio kada je saznao da je mu je ćerka prostitutka

Objavljeno:

Starleta Božana Vujinović došla je u žižu javnosti tako što je njen otac Božo Vujinović, oduzeo sebi život metkom u glavu. Razlog tome je saznanje da mu se ćerka bavi najstarijim zanatom.

To se desilo pre 10 godina, a ona je danas jedna od najpopularnijih plejboj zečica.

Iako je njen otac pravu istinu odneo u grob, dve su verzije tog događaja. Prema rečima njenih koleginica iz posla, Božo je zapravo bio taj kome su prijatelji na zabavu doveli devojke za provod, a među kojima je bila i njegova naslednica. Kada ju je ugledao na vratima, bio je šokiran, jer nije očekivao da će mu ćerka doći u postelju. Tu noć ju je oterao kući, a ubrzo je izvršio samoubistvo. S druge strane, govori se da ju je upravo otac zatekao na šipci u jednom lokalu u Banjaluci gde je i počela svoju karijeru i da je zapravo tada izvršio samouostvo o kom je brujala cela Bosna.

Tada su mu prijatelji rekli da mu je ćerka animir dama u javnoj kući, te je on sa pištoljem u ruci došao i uverio se u to. Surovu istinu nije mogao da podnese i pred svima je izvršio samoubistvo. O tome je tada brujala cela Bosna. Porodična tragedija je Božaninu porodicu zavila u crno. Ona je godinama sebe krivila za nesreću i smrt roditelja, ali je navodno nastavila da se bavi tim poslom.

1 / 10 Foto: Instagram

Božana je javnosti poznata i kao bivša devojka folkera Ace Lukasa. Njihova veza nije potrajala, a nekoliko puta zajedno su se pojavili u javnosti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.