PROGOVORILA O SVOJIM INTIMNIM ODNOSIMA, SLUŠAJTE ŠTA RADI U SE*SU: Na ovo će mnogi da se PRIME
Ruth Teles, Foto: Printscreen/Instagram

AU

PROGOVORILA O SVOJIM INTIMNIM ODNOSIMA, SLUŠAJTE ŠTA RADI U SE*SU: Na ovo će mnogi da se PRIME

Vatrena Ruth ima 209.000 pratiioca na Instagramu, pa iako rado priznaje da ima s*ks dva puta dnevno, ne želi da otkrije šta tačno u krevetu kako bi sagorela čak 400 kalorija

Objavljeno: 13:57h

Influenserka i fitnes trener Ruth Teles (26) iz Brazila otkrila je da ima vrlo strogi režim za održavanje savršene linije, koji uključuje i - s*ksualnu dijetu.

Ona je u razgovoru za The Sun rekla da ima s*ks dva puta dnevno, kako bi ostala u top formi.

Uz uravnoteženu ishranu, koja se sastoji od puno voća, povrća, mahunarki kvalitetnih proteina i uz kontrolu ugljenih hidrata, kaže da dodatno vežba i u teretani.

- S*ks dva puta dnevno je kao da trčiš sat vremena na traci za trčanje. Mogu izgubiti više od 400 kalorija, a da se ne zamaram trčanjem. I te kako je vredno toga - kaže.

Evo kako Ruth objašnjava učinak s*ksa na njenu liniju: Da biste smršali, morate biti u kalorijskom deficitu, što znači da treba sagoreti više kalorija nego što ih unosite hranom i pićem.

S*ksi dijeta joj pomaže da potroši one kalorije koje ne stigne potrošiti u teretani, tako da se drži tog režima. Uverena je i da s*ks doprinosi izgradnji mišića.

Vatrena Ruth ima 209.000 pratiioca na Instagramu, pa iako rado priznaje da ima s*ks dva puta dnevno, ne želi da otkrije šta tačno u krevetu kako bi sagorela čak 400 kalorija.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

- Potrošnja kalorija tokom s*ksa je velika, pa zato na treninzima u teretani više radim na jačanju snage, već sam se navikla na takav raspored - kaže.

Ali da nije sve u s*ksu vidi se i iz priznanja da dnevno u teretani provede oko 2 sata.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.