HIT SNIMAK PUTINA I BIVŠEG PREDSEDNIKA SAD: Ovoliku PRISNOST SVET NE PAMTI, HIT JE NA MREŽAMA (VIDEO)
Putin i Buš, Foto: Printscreen/Youtube

hit

HIT SNIMAK PUTINA I BIVŠEG PREDSEDNIKA SAD: Ovoliku PRISNOST SVET NE PAMTI, HIT JE NA MREŽAMA (VIDEO)

Na kraju snimka njih dvojica sedaju za sto, a Buš se smeje i deluje kao da se dobro zabavlja

Objavljeno: 13:55h

Trenutni odnosi između ruskog i američkog predsednika Vladimira Putina i šefa Bele kuće Džoa Bajdena teško da mogu biti hladniji, ali mnogi zaboravljaju da je Vladimir Putin jako srdačan prema jednom od prethodnika Džoa Bajdena.

Naime, Pre nekoliko godina Kremlj je objavio snimak šefa Kremlja kako pleše sa bivšim američkim predsednikom Džordžom Bušom u Sočiju 2008., a snimak je objavljen 2019. godine povodom Putinovih 20 godina na vlasti. U videu Bush pleše uz rusku narodnu pesmu, dok se u pozadini može videti kako ruski predsednik kako igra.

Na kraju snimka njih dvojica sedaju za sto, a Buš se smeje i deluje kao da se dobro zabavlja.

– Ovo je naš zadnji susret kao predsednika, ali ne i kao muškaraca – rekao je tada Buš, dok je Putin istakao da je uvek cenio njegovu otvorenost i iskrenost.

Na zajedničkoj konferenciji za medije sledećeg dana Buš se osvrnuo na ovaj doživljaj

– Jedino sam srećan što me novinarska delegacija nije videla kako pokušavam da plešem ples koji su me zamolili – na šta je Putin odgovorio da su svi mogli da vide da je “briljantan plesač”, prenosi Euro News.

Buš je posetio Putina 5. aprila 2008. nakon samita NATO-a u Bukureštu, na kojem je američki predsednik zagovarao pridruživanje Gruzije i Ukrajine vojnom bloku uprkos otporu Rusije. Samo četiri meseca kasnije, 1. avgusta, počeo je rat u Gruziji koji je Rusija dobila u roku od 12 dana. Nakon brze ofanzive Moskva je priznala nezavisnost ocepljenih gruzijskih pokrajina Abhazije i Južne Osetije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.