UMALO JE OSLEPELA ZBOG OVOGA ŠTO KORISTI POLA SRPKINJA: Operisali joj OBA oka, izgledala kao da je IZAŠLA IZ POŽARA
Trepavice, Foto: Printscreen Instagram

neverovatno

UMALO JE OSLEPELA ZBOG OVOGA ŠTO KORISTI POLA SRPKINJA: Operisali joj OBA oka, izgledala kao da je IZAŠLA IZ POŽARA

Lekari su joj napomenuli da postoji rizik od oštećenja njene rožnjače

Objavljeno:

Ono što je trebalo da bude običan kozmetički tretman nadogradnje veštačkih trepavica, za jednu Brazilku se pretvorio se u pravu horor priču zbog koje je umalo ostala potpuno slepa.

Veštačke trepavice su poslednjih godina doživele veliku ekspanziju. Mnoge devojke više ne mogu bez njih - guste su, velike, ne zahtevaju previše brige i šminke, a izgledaju prirodno. Slično kao i sa veštačkim i nadograđenim noktima. Međutim, iako su dermatolozi, kozmetičari i doktori često govorili o štetnosti lepkova koji se nanose prilikom postavljanja takozvanih "svilenih" trepavica, mnoge devojke nisu slušale, pa su se koplja polomila na Brazilki po imenu Deusa Kanon kojoj je kozmetičarka lošim materijalom zalepila trepavice, pa sada internetom kruži snimak medicinskog radnika koji to pokušava da odlepi jer devojka jedno oko ne može ni da otvori.

Lekari su morali da joj operišu oba oka, imala je opekotine drugog stepena, a iako se sve dogodilo u decembru prošle godine, devojka je sada odlučila da progovori o svemu i u jednom video snimku pokaže kako je sve to izgledalo.

Lekari su joj napomenuli da postoji rizik od oštećenja njene rožnjače, a Deusin momak tvrdi da niko iz pomenutog "salona pakla" nije želeo da pozove lekare ili njegovu devojku kada su saznali za ovaj nemili događaj.

"Bilo je nehumano, nisu čak ni zvali da ponude bilo kakvu pomoć. Bila je očajna, u bolu, osećala se veoma loše, nosi povez na jednom oku. Kozmetičarka je rekla da je koristila tri vrste lepka jer se tako radi po proceduri, a kasnije je videla da je lepak pomešan sa jakim vezivnim sredstvom", napisao je momak Deuse Kanon na mrežama.

Ona je na kraju poručila da će pravdu potražiti na sudu i da će tužiti nestručnu kozmetičarku.

"Postaviću i objaviti šta se desilo, želim pravdu. Neću da ćutim, čak i ako zaprete", napomenula je Deusa na kraju, ali još uvek nije poznato da li je tužbu i podnela.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.