NISAM MOGLA DA STOJIM 2 MINUTA: Lekari sumnjali na jedno, pa otkrili NEŠTO ZBOG ČEGA SU I SAMI OSTALO U ŠOKU
Devojka, Foto: Tiktok printscreen

užas

NISAM MOGLA DA STOJIM 2 MINUTA: Lekari sumnjali na jedno, pa otkrili NEŠTO ZBOG ČEGA SU I SAMI OSTALO U ŠOKU

Neočekivane vesti potvrdila je i sestra sa ginekološkog odeljenja i čitavu situaciju je pogoršala činjenica da se Gabi u tom trenutku porađala

Objavljeno: 15:01h

“17. decembra sam se probudila oko 5 ujutru sa jakim grčevima, nalik na menstrualne. Otišla sam u kupatilo, popila tabletu i mislila da će sve biti bolje dok ne krenem na posao u 8 sati”, započela je Gabi Šromski svoju priču koja je okupirala milione korisnika TikToka, zbog neverovatnog iskustva koje je podelila.

U 7 i 30, situacija se nije popravila, ali je odlučila da ode na posao i pokuša da odradi čitavu smenu. Međutim, oko podne su grčevi postali nepodnošljivi, pa ju je šef poslao kući, prenosi “San”.

“Pokušala sam da legnem i odremam malo, ali nisam mogla da ostanem u istom položaju duže od dva minuta, toliko je bolelo!”, svedoči Gabi. Požalila se majci, koja je odmah posumnjala da jake bolove izaziva kamen u bubregu, te su otišle u bolnicu. “Otišle smo na hitnu i kada su uradili analize mokraće, samo su mi rekli: “Da li ste znali da ste trudni?”, priseća se Šrmski.

Neočekivane vesti potvrdila je i sestra sa ginekološkog odeljenja i čitavu situaciju je pogoršala činjenica da se Gabi u tom trenutku porađala. Šokirani korisnici odmah su krenuli da komentarišu njeno iskustvo.

“Najslađi kamen u bubregu koji sam ikada videla”, “Čuo sam da su bolovi zbog kamena u bubregu su vrlo slični porođajnim, hvala vam što ste to potvrdili”, “Upravo mi se pojavio novi strah, šta ako ne budem znala da sam trudna??”, pisali su pratioci.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.