OVO JE NAJJEFTINIJA NAMIRNICA KOJA VAM POMAŽE DA SMRŠATE: Doktor NEDVOSMISLENO otkriva da je BAŠ ONA TA
Majkl Mozli, Foto: Printscreen/Youtube/Studio10

važno

OVO JE NAJJEFTINIJA NAMIRNICA KOJA VAM POMAŽE DA SMRŠATE: Doktor NEDVOSMISLENO otkriva da je BAŠ ONA TA

Iako u mnogim dijeta preporučuju tost hleb, doktor Mozli kaže da ga treba izbegavati

Objavljeno:

Poznati svetski lekar Majkl Mozli kaže da rečenica “Nemam para za dijetu” više ne pije vodu! Kako navodi, ukoliko jedene ovu jeftinu namirnicu punu proteina sigurno ćete dovesti svoju liniju u red!

Za namirnicu o kojoj priča doktor Majkl potrebno vam je samo 12 dinara! Da li znate o čemu on govori? Naravno! O kokošijim jajima!

Ruku na srce, da biste se najeli moraćete da pojedete više od jednog jaja, međuti, i tada je ovaj doručak jeftiniji od bureka, kifle ili čizburgera!

Doktor Majkl kaže da nije važno na koji način ćete pripremiti jaja, te da ih ne morate pošto-poto jesti obarena.

- Pripremite jaja na svoj omiljeni način, napravite kajganu ili ih obarite, svejedno je. Veliki sam fan jaja, ona nas dugo drže sitim, i možete da im dodate malo šunke, dimljenog lososa, povrća – objašnajva doktor.

Iako u mnogim dijeta preporučuju tost hleb, doktor Mozli kaže da ga treba izbegavati.

1 / 3 Foto: Profimedia

- Nikako ne preporučujem tost, to mnogi ljudi doručkuju kada su na dijeti, ali su u pitanju prazne kalorije. Tost je samo ugljeni hidrat, i nikako ne treba njime započeti dan- istakao je dr Mozli.

Doktor je naveo i da bi odmah ujutru trebalo da pijemo mnogo vode, jer dijete donose svojevrsni rizik od dehidratacije - veliki deo dnevnog unosa vode dolazi iz sočnih namirnica koje jedemo.

- Pijte puno vode jer je nećete uneti uobičajenom ishranom, pa je moguće da ćete osećati žeđ i imati probleme s varenjem - zaključio je doktor Majkl Mozli.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.