NAPRAVITE RUČAK ZA 200 DINARA: Carstvo ukusa po BAKINOJ recepturi
Pileća džigerica, Foto: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic

njama!

NAPRAVITE RUČAK ZA 200 DINARA: Carstvo ukusa po BAKINOJ recepturi

Spremite pileću džigericu po recepturi naše bake.

Objavljeno:

Savršen obrok koji se sprema brzo i lako.

Spremite pileću džigericu po recepturi naše bake.

Recept je jednostavan, a priprema još lakša, prenosi Bakina kuhinja.

Sastojci:

500 gr pileće džigerice

3 glavice crnog luka

50 gr suve slanine

3 češnja belog lika

bibera, so, ulje

Priprema:

- Na malo ulja propržiti sitno iseckanu suvu slaninu pa dodati crni i beli luk i dinstati 5-6 min. - Kad luk omekne dodati džigericu sipati 4-5 kašika vode i smanjiti temperaturu na minimum. Dinstati pa ostaviti da se džigerica uprži do kraja. Potrebno joj je oko 15-20 min. Posoliti i pobiberiti i dodati seckan peršunov list. Možete je poslužiti i sa kuvanim krompirom.

Prijatno!

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.