MISLILI STE DA JE NAJZDRAVIJE PIĆE, A OPASNO ŠTETI BUBREZIMA I PLUĆIMA: Ovo će vas UNIŠTITI
Voda, Foto: Printscreen/Youtube/ MYST1Productions

neverovatno

MISLILI STE DA JE NAJZDRAVIJE PIĆE, A OPASNO ŠTETI BUBREZIMA I PLUĆIMA: Ovo će vas UNIŠTITI

Protein je to za kojeg se sumnja da podstiče promene na mozgu povezane sa Alchajmerovom bolešću

Objavljeno:

Premda se često možete susresti sa savetima kako je voda najzdravije piće, savremena istraživanja pokazuju kako to i nije baš najistinitije. Kod nekih hemikalija pronađenih u vodi ne pomažu čak ni filteri za prečišćavanje.

Arsen

Visoki udeo u vodi može oštetiti pluća kao što to cigarete čine pušačima koji su decenijama zavisni. Čak i nizak nivo arsena u vodi može narušiti funkciju pluća.

Bakar

1 / 13 Foto: RINA

Nalazi se u vodovodnim cevima i može uzrokovati nakupljanje beta amiloida. Protein je to za kojeg se sumnja da podstiče promene na mozgu povezane sa Alchajmerovom bolešću

Hlor

Ubija bakterije, ali voda koju se tretira ovom hemikalijom može u kombinaciji sa organskom materijom, poput trulog zelenila, formirati trihalometani koji je kancerogen u visokim dozama.

Olovo

Metal kojeg voda može "pokupiti" kroz cevi naročito one stare može uzrokovati povišeni krvni pritisak i probleme sa bubrezima.

Najbolja zamena za nju jeste đumbirova voda, a evo kako se pravi.

đumbir
foto: Printscreen

Đumbirova voda pomaže u sagorevanju masnoća čak i s mesta gde su vrlo tvrdokorne poput stomaka, leđa i bedara. Osim što doprinosi mršavljenju, dobro će uticati i na celokupno zdravlje i štiti od brojnih bolesti budući da aktivni sastojak đumbira gingerol ima protivupalna svojstva.

Napitak deluje tako što ubrzava metabolizam i pomaže telu u sagorevanju masti, bez štetnih posledica. Osim dobrobiti za liniju ima i niz povoljnih učinaka za zdravlje.

Povoljno delovanje japanske vode na zdravlje

Normalizuje krvni pritisak - redovito pijenje đumbirove vode doprinosi regulaciji krvnog pritiska, a sprečava i stvaranje krvnih ugrušaka za koje se zna da su smrtonosni.

Smanjuje nastanak infekcija - vekovima se đumbir koristi protiv raznih infekcija, uključujući prehlade i grip.

Ima protivupalno dejstvo - piće ima snažna protivupalna svojstva koja ga čine idealnim lekom protiv upalnih bolesti poput artritisa i gihta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.