OSLOBODITE SE SALA UZ POMOĆ OVOG NAPITKA: Trebaće vam samo 5 minuta
Napitak, Foto: Profimedia

probajte

OSLOBODITE SE SALA UZ POMOĆ OVOG NAPITKA: Trebaće vam samo 5 minuta

Napitak se ne preporučuje osobama koji imaju problema sa želucem ili gastritis

Objavljeno: 15:29h

Pomaže da se oslobodite masnoće, regulišete apetit i pojačate imunitet.

Svaki eliksir za mršavljenje u sebi sadrži limun, divan citrus koji sadrži obilje vitamina C, polifenola koji pomažu da se oslobodite masnoće, ali i vlakna i pektin koji čini da regulišete apetit i pojačate imunitet.

Još jedan od sastojaka u ovom napitku jeste đumbir, koren koji pomaže u mršavljenju, smanjuje rizik od upalnih procesa u tijelu, stabilizuju nivo šećera u krvi i imunitet. Ukus ovog napitke ja pikantniji, a u njemu su sjajni začini poput cimeta i crnog bibera. Cimet ubrzava metabolizam, smanjuje šećer, podstiče mršavljenje, a biber je jedan od najboljih začina za sagorevanje masnoća i gubitak kalorija.

Za pripremu napitka koji podstiče sagorevanje masnoća na stomaku potrebna su vam dva organska limuna, 1 kašika rendanog đumbira, 1 štapić cimeta ili 1/4 kašike cimeta u prahu.

1 / 3 Foto: Profimedia

Limun iscedite, a onda koricu iseckajte na kolutove. Oljuštite đumbir i izrendajte ga. U šerpu sipajte 1,5 litar vode, dodajte kolutove limuna, đumbir i štapić cimeta. Kada proključa kuhajte još 20 minuta na srednjoj vatri. Poklopite šerpu, sklonite sa vatre i ostavite da odstoji oko 10 minuta. Procedite napitak, pa u njega dodajte prethodno isceđen sok od limuna. Promešajte i uživajte u napitku. Možete ga zasladiti sa kašičicom organskog meda. Konzumirajte ga jednom dnevno prije jela.

Napitak se ne preporučuje osobama koji imaju problema sa želucom ili gastritis.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.