NE PROSIPAJTE ULJE U SUDOPERU, NAPRAVIĆETE VELIKI PROBLEM: Rešite se MASNOĆE uz pomoć ALUMUNIJUMSKE FOLIJE, LAKO JE
Aluminijumska folija, Foto: Profimedia

korisno

NE PROSIPAJTE ULJE U SUDOPERU, NAPRAVIĆETE VELIKI PROBLEM: Rešite se MASNOĆE uz pomoć ALUMUNIJUMSKE FOLIJE, LAKO JE

Drugim rečima, maslac, ulje, mast i slično mogu vam stvoriti velike probleme u kuhinji

Objavljeno:

Većina domaćica u brzini sipa vrelo ulje u odvod sudopere i nada se najboljem. A kad se masnoća nataloži tad nastaju veliki problemi.

Ostatke hrane i višak masnoće koja ostane posle prženja, većina ljudi baci u sudoperu, u nadi da će sve to voda odneti. Međutim, kada se masnoća ohladi, ne ostaje u tečnom stanju, već se stvrdne i zalepi za cevi. Drugim rečima, maslac, ulje, mast i slično mogu vam stvoriti velike probleme u kuhinji.

Jedna blogerka iz Amerike je našla savršeno rešenje za ovaj problem. Naime, ona je na društvenoj mreži Fejsbuk, objavila je fotografiju i napisala:

- Ovo sam danas otkrila. Ukoliko nemate gde da odložite masnoću, imam rešenje za vas - napisala je ova žena.

Naime, ona objašnjava da sve što treba da uradite je da stavite aluminijumsku foliju na odvod i tu izlijete masnoću. A sve to je ilustrovala i fotografijama.

- Veoma je bitno da sačekate da se mast ohladi i stegne, a onda samo jednostavno pokupite foliju i bacite je u kantu za đubre - objasnila je ona, prenosi zena.blic.rs.

Ipak, kako se ulje hlađenjem neće stegnuti, dovoljno je da stavite par slojeva folije više i pažljivo sve savijete, a onda i odložite u kantu za smeće.

(Espreso / BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.