DR NENADIĆ O JABUKOVOM SIRĆETU: Veoma je VAŽNO
Dr Nenadić, Foto: Printscreen/Youtube

jabukovo sirće kao lek

DR NENADIĆ O JABUKOVOM SIRĆETU: Veoma je VAŽNO

Po doktoru Nenadiću, telo treba da se usmeri u pravcu trošenja masnih naslaga, a sve da bi se stovrila dodatna energija.

Objavljeno: 18:27h

Ukoliko želite da smanjite kilažu, pravilo broj jedan je da se ishrana koriguje. Možemo da se lažemo i verujemo u nemoguće, ali dok se kašika ne probuši, nema gubitka kilograma.

- Čitava kofa jabukovog sirćeta dnevno, niti bilo kog suplementa, ili ne daj bože kakvih sumnjivih tableta i napitaka, vam neće pomoći ukoliko nema restrikcije hrane- tvrdi doktor Predrag Nenadić u knjizi "Jabukvo sirće, čuvar vašeg zdravlja".

Ovaj stručnjak tvrdi da je presudno, ukoliko želimo da smršamo, da prestanemo da se lažemo i promenimo svoju ishranu odmah. On čvrsto veruje da se kilaža može korigovati samo uravnoteženom ishranom i ograničenim porcijama, prenosi Stil.

Po doktoru Nenadiću, telo treba da se usmeri u pravcu trošenja masnih naslaga, a sve da bi se stovrila dodatna energija.

- E, tu vam jabukovo sirće može mnogo pomoći, više nego što možete i da zamislite! Jabukovo sirće će biti katalizator svih promena unutar telesne hemije i masnih ćelija, koje mogu doneti promene u metabolizumu masnoća, a vaše telo će osloboditi nepotrebnog balasta -tvrdi doktor Nenadić.

Prednost jabukovog sirćeta za mršavljenje:

Taninska kiselina iz jabukovog sirćeta sprečava taloženje masti, posebno deponovanje u jetri i u unutrašnjim organima.

Kalcijum se ne razlaže u bazoj sredini. Da bi se razlagao, potrebno je da sredina bude blago kisela. A tavke uslove u čovečijem telu, između ostalih organiskih kiselina, stvara jabukovo sirće.

Kalcijum u dodiru sa masnoćama stvara supstancu koja je veoma slična sapunu, a čovečiji organizam je ne apsorbuje u krvi, već je odmah izbacuje iz organizma.

Ako u organizmu nema uslova (blaga kiselost) da se prispeli kalcijum pravilno asimilira, masnoća se nakuplja u ćelijama - telu, neprerađeni ugljenohidrati se takođe pretvaraju u masne ćelije, pa sve to u potkožno masno tkivo i tako čovek postaje debeo.

Jabukovo sirće ima specifičnu moć otvaranja masnih ćelija i tu masnoću dalje prosleđuje u krv.

Jabukovo sirće podstiče varenje, a samo deo masnoće vari, a ostalo odmah izbacuje iz organizma, još nesvarene.

Jabukovo sirće pospešuje sagorevanje kalorija, a tako dolazi do bržeg odstranjivanja otrova, štetnih naslaga i materija iz naših ćelija.

Doziranje jabukovog sirćeta:

"Za one kojima je jabukovo sirće suviše kiselo i ne prija njihovom želucu predlažem sledeću kombinaciju:

2 supene kašike jabukovog sirćeta

1 kafena kašičica meda

sok do ceđene jabuke (prirodni, bez šećera)

- Ovo će prijati svima - kaže doktor Nenadić.

Osim soka od jabuke, preporučuje se i kombinacija jabukovog sićeta, meda i vode.

Ova kombinacija može da se pije ujutru, pre kafe, odmah nakon buđenja.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media