ČUVAJTE NOVČANIK OD NJIH: 3 horoskopska znaka koja će vas OPELJEŠITI, i to čim PROGLEDAJU
Ilustracija, Foto: Pexels/Skitterphoto

oprez

ČUVAJTE NOVČANIK OD NJIH: 3 horoskopska znaka koja će vas OPELJEŠITI, i to čim PROGLEDAJU

Vage su uvek u toku s najnovijim trendovima i vole razbacivati novac na stvari koje će im potrajati. S druge strane, Jarčevi ne rade ništa bez razmišljanja o svom dugoročnom planu

Objavljeno: 13:40h

3 horoskopska znaka koji troše najviše novca

1. Vaga

Vage uistinu obožavaju ići u shopping. Uvek su u toku s najnovijim trendovima. Poznaju kvalitetu i nemaju problema s razbacivanjem novca na nešto što će potrajati. Samo što je kod njih najveći problem to što imaju malo previše 'dobrih investicija'.

Astrološki, drugom kućom prihoda i finansija Vage upravlja Mars, planet akcije i agresije. Uprkos svom mirnom, uravnoteženom držanju, Vage mogu živeti opasno što se tiče finansijskog stanja na računu.

Njihov moto je 'Morate potrošiti novac da biste zaradili novac' što se može pretvoriti u veliki problem.

2. Ribe

Na čelu s planetom Jupiterom, Ribe uvek jure za privremenom ekstazom i traže smislena iskustva na koja su uvek spremne potrošiti novac.

One znaju da je život težak, a ponekad je najlakše rešenje za loš dan - shopping. Poput Vage, finansijskim sektorom Riba takođe upravlja vatreni Mars.

Ribe su oduševljene svojim vrednostima i stvarima, a ako nisu oprezne, doslovno mogu potrošiti čitav svoj štedni račun, a da to i ne primete.

3. Strelac

Pod planetom Jupitera, vatreni, strastveni strelci vole trošiti novac na stvari koje će im stimulisati um. Oni su neustrašivi i neće dvaput razmišljati o tome da rezervišu samostalno putovanje na Island.

Upoznaće nove prijatelje u hostelu ili isprobati svaki desert u restoranu s Michelinovom zvezdicom. Ipak, njihovom finansijskom stranom upravlja odgovorni Saturn.

Dakle, sigurnost im je uvek prioritet. Strelci vole zaraditi novac kako bi ga mogli potrošiti.

(Espreso/ 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.