NE MORATE VIŠE DA SE BUDITE SA UKOČENIM VRATOM: Rešite se bola novom vrstom fizioterapije kod kuće!
Bolovi u vratu, Foto: Profimedia

dobro za vaše zdravlje

NE MORATE VIŠE DA SE BUDITE SA UKOČENIM VRATOM: Rešite se bola novom vrstom fizioterapije kod kuće!

Nemojte da ignorišete pojavu prvih simptoma, jer mogu da dovedu i do mnogo većih problema

Objavljeno:

Bol u vratu može da bude potpuno bezazlen, ali i kao takav, može da vam ometa svakodnevnicu i da vas sputava u obavljanju poslova i obaveza. Najčešće se pojavljuje zbog nepravilnog položoja tokom spavanja, pogrbljenog držanja i dugog sedenja, a može da se javi i usled hroničnog stresa ili okoštavanja vratnog dela kičme. Jako je bitno da reagujete na vreme kako biste mogli neometano da funkcionišete tokom dana. Nemojte da ignorišete pojavu prvih simptoma, jer mogu da dovedu i do mnogo većih problema. Ne morate da idete na svakodnevne terapije, sada možete i kod kuće brzo i efikasno da otklonite bolove. Radi se o fantastičnim masažerima koje odlikuje kombinacija više terapija – toplotom, infrared svetlom, magnetima i vazdušnim istezanjem. Masažer CM3 predstavlja novu vrstu fizioterapije za vratni deo. Efikasno ublažava bol i relaksira mišiće u vratnom delu. Jednostavan je za rukovanje, u sebi sadrži struju, grejanje i trakciju, a kao bonus ima dodatni par elektroda kojima možete uraditi terapiju strujom na bilo kom delu tela koji vas boli. Prvo blago istegnete vrat kako biste opustili napete mišiće, zatim terapijska struja prolazi kroz mišiće vrata i na kraju ide toplota koja će dodatno relaksirati i opustiti napete mišiće.

Masažeri za vrat i kolena
foto: Promo

CM3 masažer možete poručiti klikom OVDE po AKCIJSKOJ ceni od 9.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Masažer za kolena, Spinemax KM predstavlja novu vrstu fizioterapije koja je potpuno drugačija od stare prakse steznika i grejača. Efikasno ublažava bolove u kolenima, a preporučuje se osobama koje osećaju bol prilikom penjanja uz stepenice ili bilo kakvog pokreta kolena, prilikom vremenskih promena i pri niskom vremenskom pritisku. Takođe je i za one koji imaju učestali bol ili nelagodnost pri pomeranju kolena, kao i kada je koleno otečeno ili ukočeno posle podne ili tokom noći posle pomeranja. Njegove karakteristike su:

- LED svetlo i terapija toplotom;

- Podesiva temperatura 40-70C;

- Vibraciona masaža (2 vibratora);

- Odvojive i podesive trake za koleno (2 trake);

- Istovremena terapija za oba kolena;

- Ergonomski dizajnirano, može da se koristi i za zglobove ramena i lakta;

- Dodatne elektrode za elektro stimulaciju izabranog dela tela.

Masažeri za vrat i kolena
foto: Promo

Masažer za kolena možete poručiti klikom OVDE po AKCIJSKOJ ceni od 11.800 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je besplatna i garancija na masažere važi godinu dana.

** Celokupan asortiman najefikasniijih proizvoda potiv bolova možete videti klikom OVDE.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.