NAMOČILA JE NA KRPU BIKARBONU I LUK, NAMAZALA ISPOD NOSA I LEGLA SPAVATI: Kada je ujutru ustala NIJE MOGLA VEROVATI
Ženski brkovi, Foto: Profimedia

ne, ne, neverovatno!!!

NAMOČILA JE NA KRPU BIKARBONU I LUK, NAMAZALA ISPOD NOSA I LEGLA SPAVATI: Kada je ujutru ustala NIJE MOGLA VEROVATI

Uklanjanje dlaka sa lica nije lako za žene kao kod muškaraca. Obavezno pogledajte ove jednostavne načine kako da ih se rešite!

Objavljeno:

Ovo je uglavnom uzrokovano hormonskim disbalansom. Lučenje visokog nivoa testosterona kod žena može dovesti do nepravilnog menstrualnog ciklusa i viška dlaka na licu i telu. Ovaj poremećaj poznat je i kao sindrom policističnih jajnika (PCOS), koji je najveći krivac kod porasta viška dlaka. Ostali razlozi za dlake na licu kod žena su ljekovite nuspojave, akromegalija, gojaznosti i tumor jajnika. Ne brinite, postoje laki načini kako da ih se rešite: Soda-bikarbona Ovo uradite samo pred spavanje. 1 kašiku sode bikarbone pomešati u 200ml ključale vode i ostavite da se ohladi. Namočite pamučnu krpicu i ostavite da se malo osuši, a zatim primjenite na područe neželjenih dlaka. Pričvrstite i ostavite preko noći. Ujutru uklonite krpicu i nanesite hranljivu kremu. Nakon 2-3 ponovljena postupka, neželjene dlake će otpasti. Ujutru uklonite krpicu i nanesite hranljivu kremu. Nakon 2-3 ponovljena postupka, neželjene dlake će otpasti. Ulje koprive

Ovaj recept je u upotrebi još od 17. veka i još uvek je koristan u upotrebi uklanjanja neželjenih dlaka. Evo kako da ga pravilno upotrebite. U 3 ml biljnog ulja sipati 3 kašike semena koprive i ostavite da odstoji 2 nedelje na toplom mestu. Nakon toga procijedite smešu i sipajte u teglu. Namočite komad vate i nanesite na željeno mesto da odstoji 30-45 minuta. Nakon toga operite lice mlakom vodom i blagim sapunom. Ponovite tretman sve dok dlaka ne počne da opada. Beli luk Uzeti par čena svežeg belog luka i iscediti sok iz njih. Nanesite na kožu 4-5 puta dnevno po 30 minuta svaki dan, kako biste dobili željene rezultate. Nakon toga isperite lice vodom i blagim sapunom i nanesite kremu za lice. Ponovite postupak dok nestanu neželjene dlake.

Bonus video:

(Espreso/Fokuzz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.