Za one koji pate od alergija: Pažnja, pažnja u narednih 10 dana ne izlazite iz kuće!
Foto: Shutterstock

oprez narednih dana

Za one koji pate od alergija: Pažnja, pažnja u narednih 10 dana ne izlazite iz kuće!

Iz godine u godinu, sve je više alergičnih na ambroziju, a taj broj gotovo je jednak broju alergičnih na grinje, koje su decenijama unazad najčešći uzrok alergija. Ipak, ove godine i neznatno manja koncentracija polena u vazduhu u odnosu na proslu godinu
Objavljeno:

Prema predviđanju stručnjaka, koncentracija ambrozije nekoliko je puta iznad dozvoljenih vrednosti, bez tendencije smanjivanja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sredina leta i rana jesen period je najživopisnijih boja ali i najveće koncentracije polena korova.

Zašto se vremenom gojimo i kako to da sprečimo? (FOTO) (GIF) Skoro 40 odsto dece u Srbiji ali i 20 odsto odraslih ima neku vrstu alergije a najčešće je to alergijski rinitis.

Šta će se desiti sa vašim telom ako 4 nedelje ne jedete šećer? (FOTO) (GIF) Iz godine u godinu, sve je više alergičnih na ambroziju, a taj broj gotovo je jednak broju alergičnih na grinje, koje su decenijama unazad najčešći uzrok alergija. Ipak, ove godine i neznatno manja koncentracija polena u vazduhu u odnosu na proslu godinu.

foto: AP

- Ono što je upozorenje za sve alergične osobe, to je da se tek narednih dana očekuju veće koncentracije, kada cvetaju ove grane, tako da sugrađani koji su alergični moraju biti na svojim terapijama i pod nadzorom lekara - izjavila je Mirjana Mitrović iz Agencije za zaštitu životne sredine.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.