KRILA JE OD DEČKA OVAJ PROBLEM, pila tablete, trpela preko svh granica! Kada je saznao OVAKO JE REAGOVAO!
Hattie Gladwell, Foto: Printscreen/facebook

ZDRAVSTVENI PROBLEM

KRILA JE OD DEČKA OVAJ PROBLEM, pila tablete, trpela preko svh granica! Kada je saznao OVAKO JE REAGOVAO!

Kada je došla k sebi, zajedno s doktorom sve mu je ispričala. On je bio u potpunom šoku.

Objavljeno: 04:49h

Britanka Heti Gladvel već 5 godina ima ozbiljan poremećaj u organizmu zbog kojeg jako često, najmanje 10 puta dnevno mora u toalet.

Pritom, ona ne samo što ima često malu nuždu, već i veliku, pa još i praćenu jakim gasovima. Zbog toga je krajem puberteta postala anksiozna i depresivna i izbegavala je veze.

Nije znala o čemu se radi, što je još gore – ni doktori. Imala je jednu operaciju koja se nije slavno završila i problemi su se samo pogoršali. Na sve to, raskinula je s momkom s kojim je bila tri godine u vezi i koji je jedini pored njenih roditelja znao za Hetin problem.

Dugo joj je trebalo da se okuraži i pronađe novog momka. Nikada nije sumnjala u svoj izgled, već u to da će njen način života i buke iz toaleta odbiti svakog dečka. Tek pre dve godine upoznala je jednog preko društvenih mreža.

Lepo je počela veza, a Heti, da ga ne bi odbila zbog poremećaja, počela je da pije po 30 tableta dnevno (!) koje zaustavljaju varenje i nagon za uriniranjem!

“Nisam smela sebi da dopustim da me čuje u kupatilu, da zna kakav problem imam. Koji bi momak danas ostao pored devojke koja 20 puta dnevno ide u toalet”, rekla je Heti.

Britanka sa dečkom
Britanka sa dečkomfoto: Printscreen/facebook

Ipak, on je u jednom momentu i otkrio da nešto nije u redu. Baš te večeri, Heti se suzdržavala kao nikad pre da ide u toalet, te je trpela preko svih granica.

Kada je on načeo tu temu, njoj je pozlilo. Morala je da sve izbaci iz sebe, samo što je u međuvremenu te večeri sebi napravila trostruko veći problem i srušila se na pod. Što od bola u predelu bešike, što od toga što ništa nije jela, što od stresa zbog dečka.

Pozvao je Hitnu pomoć i ona je završila u bolnici. Na operaciji. Dečko je sve vreme bio tu.

Kada je došla k sebi, zajedno s doktorom sve mu je ispričala. On je bio u potpunom šoku.

“Nije mogao da veruje da sam mu takav zdravstveni problem krila zbog nekakvih predrasuda. Pitao me je da li je moguće da nisam videla koliko me voli i da mu ništa ne smeta kod mene. Počela sam da plačem verovatno više od toga što me je ganuo, a njih dvojica su se smejali, verovatno od muke”, ispričala je Heti koja se ove godine i verila za tog momka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.