MILOŠ IMA METODU KOJA SIGURNO OLAKŠAVA ŽIVOT: Mnogi idu u bolovima, a vraćaju se ZDRAVI
Primena ove metode je brza i bezbolna, Foto: Profimedia

nova metoda koja leči

MILOŠ IMA METODU KOJA SIGURNO OLAKŠAVA ŽIVOT: Mnogi idu u bolovima, a vraćaju se ZDRAVI

- Terapija se primenjuje kod bolova u mišićima, ograničenim pokretima ili bola koji sprečava kretanje - ističe Miloš.

Objavljeno:

Hronični bolovi "na promenu vremena" mnogima su postali sastavni deo života, posebno ako su u prošlosti imali traumatske povrede tkiva i mišića, preloma, uganuća ili operacije. Intenzivna mehanička terapija, u okviru funkcionalne neurologije, rešava ove probleme.

Fizioterapet Miloš Stojković godinama uspešno rešava problem disfunkcionalinh receptora primenom metode P-DTR, odnosno manuelne terapije koja je zasnovana na neurologiji, neurofiziologiji, biomehanici i anatomiji.

"Terapija je izuzetno jednostavna i bezbolna"

Možda zvuči komplikovano, ali ova terapija je zapravo vrlo jednostavna, a Miloš Stojković kaže: - Metoda P-DTR uključuje postepeno uklanjanje disfunkcija iz nervnog sistema, a ceo proces je prilagođen individualno svakom pacijentu - objašnjava Stojković.

Akcenat terapije je na neurološko-refleksnom sistemu koji se efikasno bavi različitim problemima: mišićno-koštanim, hormonalnim, emocionalnim, čak i tegobama u želucu. Terapija je neinvazivna i bezbolna.

- Rezultat je povlačenje bola i svih nelagoda - objašnjava Stojković.

Cilj ove terapije je, navodi naš sagovornik, brisanje pogrešnih protoka informacija od povrede do mozga. Na fiziološkom nivou potrebno je ručno obaviti stimulaciju receptora.

"Odlična je za bol i ograničene pokrete"

- Terapija se primenjuje kod bolova u mišićima, ograničenim pokretima ili bola koji sprečava kretanje - ističe Miloš.

Metoda rešava utrnulost, osećaj peckanja u udovima, glavobolju, vrtoglavicu, zujanje u ušima, urogenitalne poremećaje, preosetljivost na svetlost i zvuke. Veliku primenu ima u procesu rehabilitacije kod sportskih povreda, problema sa težinom i intolerancije na hranu.

Broj terapija zavisi od toga da li je povreda akutna ili hronična, najčešće je dovoljno dve do pet terapija dva puta nedeljno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernje Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.