Šta je na ženi prljavije od WC šolje? (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

Nije lako BITi žena

Šta je na ženi prljavije od WC šolje? (FOTO) (GIF)

Čudno zvuči ali je tako, nikad ne biste očekivali da ona može biti toliko prljava inače biste je još češće prale
Objavljeno:

Tajno oružje svake žene je njena torba, u nju može da stane pravo čudo, izgleda tako malo sve dok ne počnete da vadite stvari iz nje. 11 sitnica koje će oraspoložiti svaku ženu u sekundi (GIF) (VIDEO) Žene paze na svoj izgled i trude se da torbe uklope sa svojim stajlingom, takođe se trude da sve oko njih bude čisto i uredno, ako ne zbog nečega drugog onda bar zbog toga što je tako lepše. 15 problema koje će razumeti samo visoke devojke! (FOTO) (GIF) (VIDEO)

foto: giphy
Retko koja žena bi rekla da je njena torba prljava i da je leglo raznoraznih bakterija, ali tako je. Ženska tporba može biti prljavija i od WC šolje. Jedno nemačko istraživanje je otkrilo da se u ženskoj torbi može skrivati veliki broj raznih bakterija, i to veći od broja bakterija pronađenih u toaletu.
foto: tumblr
Ovo istraživanje se slaže sa onim objavljenim u ‚‚Science World Report" u kom se kaže da se u ženskoj torbi skriva 10 puta više mikroba nego na dasci WC šolje. Razlog za to je što žene nikada ili jako retko peru unutrašnjost torbe, a svakodnevno je izlažu prljavštini iz okoline, dok se WC šolja čisti češće i temeljnije.
foto: giphy
Žena u torbu dnevno zavuče ruku oko 20 puta, a da je pre toga ne opere, što dodatno doprinosirazvoju opasnih mikroba.
foto: Beta Diane Bondareff
Ženska torba se koristi kao skladište za grickalice, ostatke hrane i pića, iskorišćenih maramica, raznih papirića i kozmetike. To se sve zavlači u postavu torbe, posebno na područje šavova gde počinju da se razmnožavaju bakterije, koje mogu biti opasne za zdravlje.
foto: giphy
Ukoliko želite da vaša torba uvek bude čista pazite na sledeće stvari: 1. Hranu i piće nosite u posudama ili kesicama koje mogu da se čvrsto poklope. 2. U javnom WC-u, torbu nikada ne stavljate na nikakve površine, već je okačite na kvaku.
foto: giphy
3. Ako odložite torbu na neku javnu površinu, dno torbe obrišite antibakterijskim maramicama. 4. Redovito praznite i čistite unutrašnjost torbe. 5. pre nego što posegnete za nečim iz torbe, operite ruke ili ih osvežite antibakterijskim maramicama.
foto: giphy
(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.