IVAN JE ZBOG GREŠKE LEKARA ZAVRŠIO U KOMI: Počelo je sa visokim krvnim pritiskom, a onda je nastao pakao
Sve je počelo sa pogrešnom dijagnozom/Ilustracija, Foto: Profimedia

užas

IVAN JE ZBOG GREŠKE LEKARA ZAVRŠIO U KOMI: Počelo je sa visokim krvnim pritiskom, a onda je nastao pakao

Dve nedelje je bio u komi a onda se probudio i saznao ovo...

Objavljeno:

Otac dvoje dece zarobljen je u sopstvenom telu potpuno svestan, ali jedva sposoban da se kreće ili razgovara, nakon što su mu doktori više puta pogrešno dijagnostikovali moždani udar.

Ivanu Smirnovu (36) iz Rusije ostao je vezan za bolnički krevet.

Njegova supruga Natalija (34) rekla je da su mu zdravstveni problemi najpre počeli u februaru 2019. godine, kada je bio "zdrav čovek" i radio kao mehaničar u očevoj radionici. „11. februara 2019. godine vozili smo našu decu u školu kada mi je rekao da se oseća loše. On je vozio automobil pa smo odlučili da se promenimo“, rekla je ona. "Kada smo odbacili decu u školu, zamolio me je da pozovem Hitnu pomoć koja je stigla i doktori su mu dali tabletu jer je imao visok krvni pritisak." Smirnov je navodno otišao kući i spavao, ali kad se probudio, teško je hodao. „Na pitanje da li to može biti moždani udar rekli su„ ne “i dijagnostikovali mu cervikalnu osteohondrozu i rekli nam da idemo kući. Kada smo napustili bolnicu, Ivan je pao i počeo da povraća, a doktori su insistirali da to nije moždani udar “, rekla je njegova supruga. Prema gospođi Smirnov, oni su odlučili da ponovo pozovu Hitnu pomoć, koja ga je odvela u regionalnu bolnicu.

„Gušio se i počele su konvulzije. Kad smo stigli na to mesto, MRI i elektrokardiografija potvrdili su da je doživeo moždani udar. Te noći je pao u komu ”, rekla je njegova supruga. Smirnov se probudio dve nedelje kasnije, ali nije više mogao da se sam kreće, razgovara, jede ili diše. Kad mu je supruga na telefonu pokazala fotografiju njihovog dvoje dece, počeo je da plače - pokazujući lekarima da je i dalje svestan. „22. maja odveli smo ga u rehabilitacioni centar dr Volkova u gradu Jekaterinburg i sada on može da diše, jede, pije i klima glavom i malo pomera jednu ruku. Potpuno je svestan dok mu pokazujemo slova i on kombinuje rečenice kimanjem glavom na pravo slovo “, rekla je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.