DEČAK HITNO PREVEZEN U BOLNICU, DOKTORI URADILI RENDGEN I DOŽIVELI VELIKI ŠOK: Pogledajte šta je ovo dete PROGUTALO
Kada je dečak stigao u dečiju bolnicu u Atlanti u Džordžiji, doktori su uradili rendgen, Foto: Printscreen/Facebook/Finlee and Me

neverovatno!

DEČAK HITNO PREVEZEN U BOLNICU, DOKTORI URADILI RENDGEN I DOŽIVELI VELIKI ŠOK: Pogledajte šta je ovo dete PROGUTALO

Bio je veoma nervozan, mislio je da će da bude u nevolj

Objavljeno:

Kiara Straud bila je na poslu kada ju je majka pozvala da joj kaže da je njen sin slučajno progutao polovinu svog Božićnog poklona i da su na putu do bolnice, prenosi "Ledbajbl".

Kada je dečak stigao u dečiju bolnicu u Atlanti u Džordžiji, doktori su uradili rendgen koji im je omogućio da vide bežičnu slušalicu odmah ispod njegovog grudnog koša. Rekli su porodici da puste da slušalica prirodnim putem izađe iz dečakovog tela.

- Bio je veoma nervozan, mislio je da će da bude u nevolji, tako da smo morali da ga razuverimo i ubedimo ga da je sve u redu - kaže majka.

Kako piše "Ej-Bi-Si", dečak je držao slušalicu za dršku u ustima, kada ju je progutao. Sada se boji da drži telefon pored sebe, jer misli da će se povezati sa slušalicom u njegovom stomaku.

- Rekao je da ne želi svoj telefon, jer je njega takođe dobio za Božić. Istakao je da ne želi da bude u njegovoj blizini jer ne bi da se slušalica poveže sa telefonom i počne da produkuje muziku. Pomislila sam da je blesav - priča Kiara.

Ona kaže da će za sada da se drži "staromodnih" slušalica, barem dok njeno dete još malo ne poraste, jer "svašta može da se dogodi".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.