NIKAD NEMOJTE DA BACATE KORU POMORANDŽE: Garant niste imali pojma da može i ovako da se koristi
Pomorandža, Foto: Youtube printscreen

Evo kakvog je ukusa

NIKAD NEMOJTE DA BACATE KORU POMORANDŽE: Garant niste imali pojma da može i ovako da se koristi

Poređajte je na čistu pamučnu tkaninu i ostavite nekoliko dana na sobnoj temperaturi dok ne postane suva

Objavljeno: 00:37h
  • 5

Napravite sami svoju dnevnu dozu. Uzmite agrume - limun, pomorandžu, grejp, mandarinu ili limetu, pa kada ih pojedete, dobro operite koru i iseckajte je.

Poređajte je na čistu pamučnu tkaninu i ostavite nekoliko dana na sobnoj temperaturi dok ne postane suva. Zatim je ubacite u blender i izmiksajte u prah, preručite u posudu sa poklopcem i držite je na suvom i hladnom mestu.

Konzumirajte bar jednu kašičicu praha dnevno, tako što ćete ga sipati u supu, salatu, sok, desert... Jer, kora agruma sadrži vrlo visoke doze vitamina C i bogata je enzimima i fitonutrijentima, a ukus je vrlo prijatan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media