PRELEPA MISICA JE IMALA UNUTRAŠNJE KRVARENJE: Umalo je UMRLA zbog želje da bude ZGODNA
Kristal Silva, Foto: Printscreen

užasno

PRELEPA MISICA JE IMALA UNUTRAŠNJE KRVARENJE: Umalo je UMRLA zbog želje da bude ZGODNA

Nekadašnja mis Meksika otkrila je da je umalo umrla jer je mislila da nije dovoljno mršava

Objavljeno:

Kristal Silva koja je za najlepšu ženu Meksika izabrana 2016. godine prvi put je progovorila o teškoćama s kojima se borila kako bi skrenula pažnju devojkama koje se bore sa istim osećanjima.

Ova 27-godišnja devojka je jednoj meksičkoj televiziji ispričala kako je sugestivno činila da joj bude muka nakon svakg obroka kako bi manje jela i bila što mršavija. Nakon svakog obroka terala je sebe da povrati sve što je pojela.

-Posmatrala sam sebe svakog dana u ogledalu i nikada nisam bila zadovoljna, rekla je ona i dodala kako je već sa 12 godina počela da brine o kilaži.

Nakon što je svoje telo zlostavljala mesecima, Kristal je završila u bolnici sa unutrašnjim krvarenjem zbog svog načina pražnjenja organizma.

-Nisam držala zdravu dijetu niti sam vežbala. Bila sam premlada da bih znala kako na zdrav način mogu da imam telo kakvo želim, kaže ona.

Dugo joj je trebalo da iskoreni bulimiju, ali godinama nakon razvila je zdrave navike zahvaljujući kojima je danas zdrava.

? S U N D A Y ?

A post shared by Kristal Silva (@kristalsilva_) on

Kristal se i dalje bavi modelingom, hrani se zdravim obrocima i vežba, a svojom pričom želela je da skrene pažnju svim devojkama koje imaju poremećaj u ishrani da se odmah jave na lečenje.

Bonus video

(Espreso.co.rs/thesun.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.