OVA DOKTORKA JE ČAK ŠEST PUTA NOMINOVANA ZA NOBELA! Ona tvrdi da se OVAKVOM ISHRANOM štitimo od najtežih bolesti!
Foto: Youtube printscreen

dobar savet

OVA DOKTORKA JE ČAK ŠEST PUTA NOMINOVANA ZA NOBELA! Ona tvrdi da se OVAKVOM ISHRANOM štitimo od najtežih bolesti!

Dr Budvig nije preferirala paralelnu primenu tradicionalne i konvencionalne terapije, ali su se mnogi izlečili sa istovremenim korišćenjem hemoterapije i receptom Budvigove

Objavljeno:

Dr Džoana Budvig je bila nemačka biohemičarka.

1950ih godina je njeno istraživanje pokazalo da u krvi individua kojima je dijagnostikovan karcinom nedostaju pojedini ključni elementi poput fosfatida i lipoproteina. Bez njih ćelije raka rastu i umnožavaju se van kontrole.

Kako navodi Budvig, masne kiseline sa barem 18 atoma ugljenika u lancu ugljenih hidrata mogu rešiti problem. Ove masne kiseline se mogu naći u lanenom ulju, koje ne sme biti obrađeno ili zagrevano, jer to šteti njegovoj lančanoj strukturi.

- Ishrana ljudi se često sastoji od materijala koji imaju dug vek trajanja i koji su prerađeni tako da ne spadaju u grupu zdravih proizvoda - rekla je Budvig.

Lan i laneno ulje imaju jaka antikancerogena svojstva, ali oni takođe čuvaju krvne sudove koji su postali tvrdi i krhki, naročito kod pacijenata sa karcinomom. Za najbolje rezultate, laneno ulje bi trebalo da se kombinuje sa sitnim sirom u ujednačenoj smesi. Ova kombinacija pruža korisne elemente pogođenim ćelijama.

Pomešajte 125 grama sitnog sira i tri kašike lanenog ulja, i mešajte dok ne dobijete ujednačenu smesu. Konzumirajte ovaj lek dva puta dnevno. Mnogim pacijentima treba vremena da se naviknu na ovaj lek jer laneno ulje može prouzrokovati neprijatnost u stomaku.

Možete početi sa samo kašikom ulja, pa povećavati dozu kako telo počne da se navikava, dok ne dođete do tri kašike. Ovaj recept se može koristiti kao preventivna mera i kod pacijenata kojima je dijagnostikovan rak u ranoj fazi. Dr Budvig nije preferirala paralelnu primenu tradicionalne i konvencionalne terapije, ali su se mnogi izlečili sa istovremenim korišćenjem hemoterapije i receptom Budvigove.

Uputstva za ishranu:

– Ne konzumirajte šećer, kao zaslađivač koristite samo ceđeni sok od grejpfruta – Ne jedite čiste životinjske masnoće, poput masti, loja, slanine… – Potpuno izbacite kupovne prelive i topinge – Zaboravite kupovni majonez – Izbegavajte margarin i puter – Meso je dozvoljeno, ali isključivo organsko – Pijte samo sveže sokove od celera, šargarepe i cvekle – Tri puta dnevno pijte topao prirodni čaj od nane, grejpa ili šipka. Možete da ih zasladite medom

– Izbacite veštačke zaslađivače, naročito visoko fruktozni kukuruzni sirup – Ishrana mora da bude isključivo bez hemikalija – Izbacite prerađenu hranu – Ograničite upotrebu lekova – Ne pijte flaširanu i vodu sa česme (bilo koju tečnost koja sadrži fluorid) – Jedite samo sveže pripremljenu hranu

* Svrha ovog recepta nije da pruži uzaludnu nadu, već da služi kao dodatna opcija u borbi protiv karcinoma. Na vama je da donesete odluku da isprobate ovaj recept.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Webtribune)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.