OVE 3 STVARI NAJVIŠE NERVIRAJU MUŠKARCE U KREVETU: Žene konstantno prave OVE GREŠKE
Ljubav, Foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia

ljubav

OVE 3 STVARI NAJVIŠE NERVIRAJU MUŠKARCE U KREVETU: Žene konstantno prave OVE GREŠKE

Dakle, ovo su najčešće stvari koje muče muškarce u krevetu

Objavljeno:

Seks može biti stresna tema za svakoga, ali što se tiče muškaraca, tema seksa obično se fokusira na tri glavna područja zabrinutosti. U nedavnom istraživanju sprovedena je anketa s više od 3000 muškaraca i te su se teme stalno iznova pojavljivale.

Dakle, ovo su najčešće stvari koje muče muškarce u krevetu, piše Your Tango.

1. Ako uvek mora on inicirati seks

Ovo je definitivno bila jedna od najčešćih tema u svim odgovorima. Većina muškaraca sasvim je sigurna u to da su oni ti koji započinju seks sa svojim partnerkama. Zapravo, mnogi su muškarci čak spomenuli da bi više voleli da oni budu ti koji iniciraju većinu vremena. Ali stotine muškaraca govorilo je o tome kako bi želeli da njihova partnerka (barem) povremeno započne seks. Odgovori su varirali u spektru od „Ne bih imao ništa protiv da je ona ta s većim seksualnim nagonom i da se osećam kao da ne mogu da je pratim…“ do „U idealnom svetu ona bi započela seks možda jednom ili dva puta mesečno, samo zato da sam bez ikakve sumnje znao da joj je jednako privlačila ideja seksa sa mnom kao i meni.” Najčešći trend u ovim povratnim informacijama više je naginjao prema „Voleo bih da ona ponekad započne seks sa mnom.“

Seks
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Za većinu muškaraca manje je bilo više. Jednom nedeljno ili nekoliko puta mesečno činilo se idealnim. Što se tiče takta koji ulazi u seksualnu inicijaciju koju ti muškarci žele? Skoro da nije uticalo na ničiji odgovor. I, ako ništa drugo, nedostatak tradicionalnog takta ili suptilnosti bio je poželjan. “Mogla bi bukvalno niotkuda da me zgrabi za međunožje dok perem sudove i to bi mi bilo dovoljno. Ne treba mi suptilnost.” „Moja fantazija o idealnom svetu (za koju ne mislim da je toliko nategnuta s obzirom na to koliko je naš odnos trenutno dobar) je da dođem kući, a ona je već u donjem vešu… čeka da je odvedem u krevet.“ Mnogi muškarci izjavili su da njihove partnerke ne treba da budu pametne, stidljive, ljupke ili suptilne u seksualnom iniciranju… samo da žele da se to dogodi. Dakle, mislite da bi vaš partner mogao da uživa ​​u ovome… možete ga prvo pitati bi li uživao ili jednostavno isprobati. Rezultati bi vas mogli iznenaditi, prenosi Večernji list.

2. Briga oko toga hoće li dovoljno dugo trajati i hoće li zadovoljiti svoju partnerku

Muškarci obožavaju kada žene rade ove stvari u seksu, odlepe skroz na…

Kliše, ali istina… muškarci su jako zabrinuti za svoje penise i seksualnu izvedbu kada je u pitanju seks. Najčešće podele ovih odgovora bile su zabrinutosti oko 1) da li je moj penis dovoljno dug/dovoljno velik?, 2) Izdržavam li dovoljno dugo?, i pitanje koje na kraju postavljaju u sve tri ove potpitanja, 3) Uživa li moja partnerka i oseća li se jako zadovoljno mojom performansom?

seks
foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

Evo nekoliko citata nekih muškaraca koji pate od ovih problema. “Mislim da me pornografija stvarno zezala od malih nogu. Gledajući te muškarce s naizgled pastuvskom trajnom snagom i ogromnim penisima, osećao sam se neprikladno na toliko nivoa. Odlažem spavanje sa ženama koliko god mogu u novim vezama jer se brinem da nisam dorastao.” “Kada izdržim manje od deset minuta tokom penetrativnog seksa, osećam duboka osećanja stida. Čak i ako mi kaže da je jako srećna, a ja znam da je doživela orgazam, i dalje se osećam kao da sam zabrljao. Posle mi je teško da je pogledam u oči jer sam se toliko mučio zbog toga.” “Znam da sam sebi u velikoj meri stvaram teskobu, ali kada ne osećam da sam postigao svoj objektivni cilj kakav bi seks trebalo da bude (tj. da traje 45+ minuta i da moja devojka doživi orgazam najmanje 5 puta) tada se osećam kao promašaj. Znam koliko je ovaj modus operandi perfekcionistički i pogrešan… ali moj um tako funkcioniše.“

Ono za čim su muškarci izrazili želju (kada je reč o ovim temama) je da žele da ih partnerka uveri da voli njihov penis, da je njihov seksualni učinak više nego adekvatan (ako je to istina), a ako nije, izrazili su da bi želeli da njihova partnerka češće govori o tome šta želi od njih seksualno. Da li ta povratna informacija od njihove partnerke bila u stvarnom vremenu (trenutno, tokom seksa) ili naknadno/izvan spavaće sobe nije bitno. Oni su samo želeli da budu najbolji mogući ljubavnici za svoju partnerku.

3. Kada partnerka ne misli sama za sebe da je seksi

Muškarci stvarno žele da njihove partnerke same vide koliko su zapravo privlačne, jer je to onda i njima privlačno. “Kažem svojoj ženi da mislim da je najlepše ljudsko biće na planeti… ona mi ne veruje. U braku smo više od dvadeset godina, nemam toliki seksualni nagon, a ipak dobijem erekciju svaki put kad je vidim kako se vraća kući s posla. Volio bih da postoji način na koji mogu da je uverim ili nateram da oseti koliko mi je privlačna. I nije samo fizički. To je njena energija. Ona jednostavno osvetljava moje telo na tako dubokom nivou.”

Majke i snajke:

00:49

Majke i Snajke

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.