O OVOJ SLICI GOLIH STOPALA SNEŽANE DAKIĆ BRUJI SRBIJA: Komentari pljušte, ČIM POGLEDATE DOLE, ZANEMEĆETE (FOTO)
Snežana Dakić, Foto: Printscreen Happy

šok

O OVOJ SLICI GOLIH STOPALA SNEŽANE DAKIĆ BRUJI SRBIJA: Komentari pljušte, ČIM POGLEDATE DOLE, ZANEMEĆETE (FOTO)

Obuća ipak nije pokvarila opšti utisak da Sneki i u šestoj deceniji izgleda fantastično

Objavljeno:

Voditeljka Snežana Dakić (53) poznata je kao dama od stila, a mnogi se sećaju perioda kada je vodila emisiju "Ljubav i moda". Istim žarom ona i dalje pozdravlja gledaoce kraj malih ekrana, samo iz drugih emisija. Dakićeva je ostala prepoznatljiva kao novinarka i voditeljka koja se bavi modom, ali poslednjih godina odlučila je da proširi interesnu sferu i na područje savetovanja.Takođe, često je možemo videti u emisijama u svojstvu psihoterapeuta. Brojne su dame koje komentarišu kako im je upravo Dakićeva neizmerno pomogla.

Ono što se nije promenilo to je izgled ove dame. Ona je tako još od početka karijere ostala prepoznatljiva bakarnim tonovima kose, a liniju drži u istoj formi već decenijama. Dakićeva ćesto deli savete na svom Instagram profilu, a neretko obraduje fanove nekom svojom modnom kombinacijom, što je i sada bio slučaj. Ovoga puta ona se pojavila u uskoj crnoj haljinu bez rukava koja prati liniju tela. Kreacija je zatvorena gore, dok u predelu desnog boka ima dublji šlic. Snežana je torbicu koja ima lanac umesto kaiša, ponela preko haljine, dok u rukama drži kožnu jaknu. Celokupan autfit upotpunila je mrežastim čarapama.

Jedina stvar koja je mnogima zaparala oči je odabir obuće, tačnije njena stopala koja čudno izgledaju u ovome. Naima, ona se opredelila za zatvorene sandale koje imaju ogromnu platformu. Snežana je poznata kao neko ko predano bira modne aksesoare, a često ne žali novca na cipele. Međutim, u ovim crnim sandalama joj je samo stopalo izgledalo čudno. Pojedini su tako smatrali da bi elegantne salonke bile mnogo bolji izbor.

Obuća ipak nije pokvarila opšti utisak da Sneki i u šestoj deceniji izgleda fantastično.

- Svaka čast, malo je reći da si dobra -

- Koliko si ti ti zgodna žena -

- Jedina za koju nisam sigurna da li je lepše gledati je ili je slušati -

- Predivna dama -

- Se* bomba -

- cipele su malo čudne -

- Obuća totalno neprilagođena -

1 / 4 Foto: © ATA Images

- Sandale broj manje očigledno - samo su neki od komentara na ovo voditeljkino izdanje.

Podsećamo da je Dakićeva bila deceniju u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem iz koga ima ćerku Lauru, dok trenutni ljubavni život krije kao zmija noge. Posle razvoda koji se dogodio 2015. godine, Vladimir se oženio, a u bračne vode zamalo ponovo da zaplovi i Snežana. Naime, ona je tada ušla u vezu sa 20 godina mlađim glumcem, tada studentom, Dušanom Momčilovićem. Ljubav je kulminirala i otpočinjanjem zajedničkog života, pa su mnogi prognozirali i njima brak. Posle razlaza Dakićeva je ostala misteriozna po pitanju privatnog života.

- Tačno je da Dušan i ja više nismo zajedno, ali ostajem pri stavu da je moj emotivni život lična stvar i ne želim da ga obrazlažem javnosti. Ostali smo u prijateljskim odnosima, jer nema nijednog razloga da bude drugačije. Dušan je divan nesvakidašnji momak - rekla je ona ranije za medije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.