TOPI MASNE NASLAGE I IZGRAĐUJE MIŠIĆE: Počnite na vreme sa mršavljenjem na zdrav način i puni energije!
Vežbe, Foto: Profimedia / Wavebreak Media LTD / Wavebreak /

PROMO

TOPI MASNE NASLAGE I IZGRAĐUJE MIŠIĆE: Počnite na vreme sa mršavljenjem na zdrav način i puni energije!

Redovnim vežbanjem ojačaćete mišiće i mnogo ćete se bolje osećati.

Objavljeno:

Oslobodićete se stresa i nesanice, poboljšati imunitet i bićete puni energije i elana. Na taj način, rešićete se viška kilograma, osetiti samopouzdanje i pokrenuti pozitivnu energiju.

hl
foto: Ptomo

Kod mišićne mase je važno osigurati dovoljno proteina za izgradnju one prave – čiste mišićne mase. Pobrinuti se moramo i za dovoljan unos kalorija. Šta je još važno da unesete kako bi povećali mišićnu masu?

Naime, protein je gradivni materijal u našem organizmu. Kao što je kuća izgrađena od cigala tako je i mišić izgrađen od proteina.

Da biste izgradili mišićnu masu, morate imati dostupnu dovoljnu količinu proteina putem hrane. Međutim, često nije lako uneti hranom potrebnu količinu proteina pa je dodatak u vidu proteinskog šejka brzo i praktično rešenje. Sa druge strane, velika količina proteina može da optereti stomak, jer hrana koja sadrži proteine obično sadrži i dosta masnoća, te vreme njene apsoprcije može biti i višečasovno.

Tu se krije još jedna velika prednost proteina kao suplementa – skraćeno (minimalizovano) vreme apsorpcije.

vežbe
foto: Promo

San Sebastan Spirulina zadovoljava apetit, predstavlja izvor energije sportistima i ubrzava oporavak posle treninga.

Njena jednostavna upotreba kroz tablete, olakšaće unos spiruline zbog neugodnog mirisa koji je karakterističan za spirulinu u formi praha.

San Sebastan Spirulina ima čak 70% lako svarljivih proteina i ne samo to! Sadrži ispod 10% nezasićenih masti, odnosno polinezasićenih masnih kiselina. Mišići će vam biti zahvalni i na količini kalcijuma- 300% veća od količine koju sadrži mleko.

Zaštitite se prirodom!

San Sebastian Spirulina!

Tako da, što pre u nabavku!

Cena za 300 tableta iznosi 1.350 rsd i porudžbinu možete izvršiti klikom OVDE, dok cena za 600 tableta koja je trenunto na AKCIJI iznosi 1.692 rsd i porudžbinu možete izvršiti OVDE. Takođe, željeno pakovanje možete poručiti pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.