PREDRAG KON NIKAD NIJE IMAO OVAJ VIRUS! Oko njega su svi OBOLEVALI, A ON JE OTKRIO I ZAŠTO
Foto: Printsreen/RTS

ISPRIČAO

PREDRAG KON NIKAD NIJE IMAO OVAJ VIRUS! Oko njega su svi OBOLEVALI, A ON JE OTKRIO I ZAŠTO

Dodaje da se niko od članova njegove porodice nije bio zaražen

Objavljeno:

Iako se svi nadamo da će korona potpuno iščeznuti, svaki dan pojavljuju se novi zaraženi. Epidemiolog Predrag Kon je na tu temu iznenadio sve kada je otkrio da nijednom nije imao kovid, za razliku od mnogih građana koji su se i po nekoliko puta zaražavali virusom.

"Primio sam četiri doze, očekujem i petu", ispričao je doktor. "Ljudi razmišljaju da su vakcine štetne, a ja samo o tome da njima treniram svoj organizam za potpunu odbranu od bilo koje varijante." Dodaje da se niko od članova njegove porodice nije bio zaražen.

Predrag Kon
foto: Kurir TV

"Suština je da uvek treba izbegavati zaražavanje, ne ići na velike skupove, i to pre svega hronični bolesnici i stariji od 65 godina. Ali to važi i za sve ako hoće da izbegnu zaražavanje. To je i obaveza svih nas. I treba se vakcinisati odgovarajućom dozom, jer su dosadašnji podaci potvrdili da se teške forme bolesti zbog kojih se hospitalizuje i smrt manje javljaju kod vakcinisanih. Efektivnost vakcine je i dalje oko 70 odsto, pogotovu za smrtni ishod", napominje dr Kon.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.