SRBI, ČUVAJTE SE OVOGA: Ovo su JEZIVI SIMPTOMI bolesti zbog koje je ACA LUKAS ZAVRŠIO U BOLNICI
Foto: Printscreen

paŽnja

SRBI, ČUVAJTE SE OVOGA: Ovo su JEZIVI SIMPTOMI bolesti zbog koje je ACA LUKAS ZAVRŠIO U BOLNICI

Ovo je drugi put ove godine da je poznatom muzičaru ukazana pomoć usled sličnih problema. Početkom godine Lukas je dobio vitaminsku infuziju zbog problema sa stomakom

Objavljeno:

U medijima je odjeknula vest da je Aca Lukas hospitalizovan nakon što mu je pozlilo, a pevač se ubrzo oglasio tim povodom. Kako prenosi “Kurir” Lukas je izjavio da se nalazi u bolnici gde mu se ukazuje lekarska pomoć.

- U bolnici sam, dobro sam. Imao sam manjih problema sa želucem, ali sam dobio terapiju - rekao je poznati pevač i dodao da će uskoro biti pušten na kućnu negu.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić, Profimedia

Naime, Aca je osetio jake bolove u stomaku, a kako oni nisu prestajali potražio je lekarsku pomoć posle čega je primljen u Klinički centar gde su mu urađene detaljne analize.

Inače, ovo je drugi put ove godine da je poznatom muzičaru ukazana pomoć usled sličnih problema. Početkom godine Lukas je dobio vitaminsku infuziju zbog problema sa stomakom.

Inače, najjčešče gastroenterološke bolesti jesu čir na želucu, Kronova bolest, poremećaj u radu debelog creva, hemoroidi, razne upale, bolesti jetre i žučne kese, kalkuloza žučne kese i žučnih puteva, benigni i maligni tumori.

Ako osećate mučninu, gađenje na određenu vrstu hrane, imate nagon za povraćanjem, gorušicu, zatvor, dijareju, nadimanje nakon jela ili neki drugi stomačni problem, niste ni svesni da te tegobe mogu ukazivati na neko od brojnih ozbiljnih oboljenja digestivnog trakta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.