EVO KOME STIŽE NOVAC OD JANUARA SLEDEĆE GODINE: Lepiće se PARA NA PARU, nijedan DŽEP VAM NEĆE BITI DOVOLJNO VELIKI
Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

EVO KOME STIŽE NOVAC OD JANUARA SLEDEĆE GODINE: Lepiće se PARA NA PARU, nijedan DŽEP VAM NEĆE BITI DOVOLJNO VELIKI

U drugoj polovini godine u blizini će se pojaviti osoba koja obećava pristojan prihod

Objavljeno: 11:32h

Još 2 i po meseca dele nas do nove 2023. godine, a ispod vam otrkivamo i kome se smeše prihodi u istoj.

ŠKORPIJA

Od januara do aprila 2023. Škorpije će imati što više sreće u finansijskom sektoru. Uspjeh će doći na trenutnom radnom mjestu. Ako se budete suzdržano ponašali i donosili informirane odluke, to će primijetiti nadležni i početkom ljeta očekuje se povećanje i povećanje prihoda. U septembru-oktobru Škorpionima će biti potreban odmor kako bi izbegli sagorevanje na poslu i depresiju. Sasvim je prihvatljivo potrošiti pristojan iznos na sebe – to može biti ili putovanje na odmor ili skupa stvar, događaj. Kraj godine će doneti prijatno iznenađenje u vidu pozamašne svote novca. Ovo može biti nagrada, nagrada, vrijedan poklon od kolega, nadređenih, rođaka ili prijatelja.

LAVOVI

Lavovi će moći značajno da povećaju nivo svojih prihoda 2023. godine. Da biste postigli maksimalan uspeh, preporučuje se da obratite pažnju ne samo na svoje finansije i poslovanje, već i na ono što drugi ljudi rade. Sreća će Lavovima doći ako uzmu primer iz užeg kruga i, na primer, promene specijalizaciju. U drugoj polovini godine u blizini će se pojaviti osoba koja obećava pristojan prihod. Pristankom na saradnju biće moguće uspeti, višestruko povećati prihod. Krajem godine, zvezde Lavovima obećavaju prijatno iznenađenje, koje može biti povezano sa dobijanjem nasledstva, skupog poklona, nagrade, nagrade.

VODOLIJA

Za Vodoliju će 2023. biti najuspešnija godina sa finansijske tačke gledišta. Prihodi će se značajno povećati, biće moguće promeniti specijalizaciju ili pronaći izvor dodatnih prihoda. U svakodnevnom životu će se pojaviti nove vredne stvari, biće mnogo korisnih kupovina, stari snovi će se ostvariti. Istovremeno, važno je zapamtiti da je čak i uz povećanje prihoda neophodno racionalno raspoređivati sredstva. Većina se preporučuje za štednju, ulaganje. Ukoliko je neracionalno trošiti sav novac, a ne ulagati ga na bilo koji način, do kraja godine se očekuje pad prihoda, a planirana putovanja mogu biti poremećena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.