"ŽIVOT JE U MOJIM RUKAMA": Objava Lidije Vukićević UZDRMALA SRBIJU, PRIZNALA JE TO
Foto: Sonja Spasić

otkrila

"ŽIVOT JE U MOJIM RUKAMA": Objava Lidije Vukićević UZDRMALA SRBIJU, PRIZNALA JE TO

Glumica koju šira javnost pamti po ulogama u domaćoj seriji "Bolji život" i "Žikina dinastija" oduvek je važila za lepoticu, koja je bila prepoznatljiva po svojim loknama, dugog, kovrdžavoj i nestašnoj kosi

Objavljeno:

Lidija Vukićević i u 60 godini izgleda bolje nego ikad, a sada je na svom Instagram profilu priznala i zbog čega je to tako.

- Često me pitaju kako održavam istu kilažu godinama Biću apsolutno iskrena: genetika je sigurno važna ali ako se ne negujete ,pre svega mentalno onda je prisutno i fizičko nezadovoljstvo. Dakle,morate da znate šta želite od sebe i na koji način. U teretanu ne idem,nemam ženu koja mi čisti kuću pa sam teretanu zamenila ozbiljnim fizičim radom gde aktiviram sve mišiće. Napravila sam sama listu ishrane jer se držim one Šekspirove rečenice ,,Svaki organizam je vrt u kome smo mi baštovani" Vagu za merenje težine nikada u kući nisam imala, sasvim je dovoljna garderoba da odredi ,da li ste dobili koji kilogram više ili izgubili. Šetam mnogo sa svojim životinjicama i pre svega ŽIVOT SAM UZELA U SVOJE RUKE .Godinama živim isključivo po svojim pravilima bez osvrtanja na druge- napisala j na svom profilu.

1 / 7 Foto: RTV Pink printscreen

Podsetimo, izgled Lidije Vukićević sve je iznenadio dok je šetala italijanskim gradom u različitim odevnim kombinacijama.

Glumica koju šira javnost pamti po ulogama u domaćoj seriji "Bolji život" i "Žikina dinastija" oduvek je važila za lepoticu, koja je bila prepoznatljiva po svojim loknama, dugog, kovrdžavoj i nestašnoj kosi.

Ona je nedavno na svom Instagram profilu sa svojim pratiocima podelila video zapise sa svog putovanja u Veneciju.

Lidija Vukićević
foto: Instagram printscreen

Naime, glumica je u grad koji je poznat po svojim palatama, trgovima i kanalima, otišla radno, ali je to svakako nije sprečilo da u vreme pauza i predaha, istražuje ovaj italijanski gradić.

Stoga se glumica u potpunosti prepustila otkrivanju svih znamenitosti, uličica i restorana, degustirajući lokalne specijalitete, šetajući i obilazeći mostove.

Ono što svakako nije mogla da propusti to su čuvene vožnje gondolom i razgledanje Venecije sa njenih kanala, dok prolazi ispod bezbroj mostića, opijena muzikom i grajom koja dopire iz restorana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.