Bakin RECEPT za MRŠAVLJENJE: Ove JEFTINE namirnice TOPE masne naslage, ŽENE POLUDELE!
Beka, Foto: printscreen

PROBAJTE

Bakin RECEPT za MRŠAVLJENJE: Ove JEFTINE namirnice TOPE masne naslage, ŽENE POLUDELE!

Jeftin i zdrav način mršavljenja

Objavljeno:

Umesto rigoroznih dijeta koje se pronalaze svuda u poslednje vreme, radije odaberite one zdravije za organizam, jer rezultati će biti identični pa ćete izbeći bumerang efekt vraćanja kilograma.

Bake su nekada imale proverene narodne lekove za mršavljenje koji pozitivno utiču na metabolizam, varenje, smanjuju apetit i podstiču topljenje masnih naslaga, a možete ih isprobati i danas.

Evo koji su stari recepti za mršavljenje na prirodan način koristile su ih naše bake:

Kukuruzna svila - U šolju ključale vode, potopite kašiku sušene kukuruzne svile, ostavite 5 do 10 minuta. U toku dana potrebno je popiti oko 3 šoljica ovog čaja pre obroka.

Jabukovo sirće - čak i istraživanja dokazuju da jabukovo sirće topi masti i ubrzava metabolizam, što je savršena kombinacija. U čašu vode stavite kašičicu sirćeta i uzmite pre doručka. Ovo nije najukusnija navika, ali daje vidljive rezultate. Jabukovo sirće ne treba uzimati ako imate probleme sa želucem.

Celer - biljka za koju se kaže da ima negativne kalorije. Šta to znači? To znači da tokom varenja sagorevate više kalorija nego što ste uneli konzumiranjem. Oljuštite i iseckajte svež celer, pa ga konzumirajte kao zdravu grickalicu.

Crni kim - istočni narodi veruju da crni kim sprečava gojaznost, a možete ga koristiti u raznim pecivima i salatama. Sjajan je za probavu, metabolizam i smanjenje nadutosti.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.