ONA VIŠE NE STARI NI DAN: U OVOME je tajna zdravog izgleda Vere Vang, zategnuta je u full-u! (FOTO)
Vera Wang, Foto: Printscreen

alal vera, vera

ONA VIŠE NE STARI NI DAN: U OVOME je tajna zdravog izgleda Vere Vang, zategnuta je u full-u! (FOTO)

Modna dizajnerka Vera Vang je proslavila svoj 73. rođenda i mnogi se ne mogu načuditi kako dobro izgleda

Objavljeno: 17:07h

Vera Vang voli da se hvali svojim izgledom. Rado deli fotografije na društvenim mrežama na kojima ima otkriven stomak, ali i noge.

Tako je bilo i ovaj put kada je fotografije sa proslave svog 73. rođendana "okačila" na Instagram. Na njima Vera ima frizuru sa pink kosom, dok je obučena u suknju i bluzu iste boje.

Ljudi se već godinama dive, ali i čude Verinom izuzetno mladom izgledu zbog kojeg bismo je bez problema mogli zameniti s nekom 30-godišnjakinjom.

Jednom prilikom je na pitanje pratiteljice o tome kako uspeva da tako izgleda u tim godinama, odgovorila: "posao, san, koktel s votkom i izbegavanje sunca".

Dizajnerka neretko objavljuje fotografije iz svoje svakodnevice, a prema fotografijama s Instagrama čini se da se ne suzdržava od povremenih "nezdravih" obroka, poput pice i krofni, a 2016. je za InStyle navela da njeni obroci najčešće uključuju omlet s malo tosta i slanine te puding od vanile za doručak, pileću supu s puno povrća za ručak i domaću kinesku hranu za večeru.

U intervjuu za Harpers Bazaar otkrila je da se budi oko osam ujutro, ali da nije baš jutarnja osoba i da joj je potrebno najmanje osam sati sna.

"Potrebno mi je 7 do 8 sati sna, a ako imam sreće i vikende onda spavam po 10 sati", ispričala je.

Nakon toga joj njena kućna pomoćnica donosi doručak u krevet, a dizajnerka je otkrila još neke primere sa svog jelovnika.

"Obično se radi o jogurtu sa svežim voćem ili jajima s pilećom kobasicom, a ako je nedelja počastim se dimljenim lososom na integralnom hlebu i s gomilom limuna. Nakon toga malo dižem tegove, ne previše, a na to mi ode nekih pet minuta", rekla je.

Ručak sledi u 12:30, a tvrdi da ga nikad ne preskače.

"Nikad ne preskačem obroke, potrebna mi je hrana za mozak", rekla je i otkrila šta voli da jede za ručak: "Volim suši sa smeđim pirinčom i povrćem, brokoli pripremljen na pari s piletinom i pirinčom, salatu od artičoke ili ribu".

"Pijem samo vodu, pre nekoliko godina sam prestala da konzumiram sokove. Toga mi se bilo najteže odreći", dodala je.

Rekla je i kako strogo pazi da ne večera nakon 19:30, te da pet dana u nedelji izlazi u restoran na večeru dok vikendom pozove prijatelje na večeru koju priprema njena kućna pomoćnica, a uglavnom je to kineska hrana.

Isto tako, Vera se u mladosti bavila umetničkim klizanjem, ali danas tvrdi da ne voli da vežba. Povremeno ipak objavljuje i fotografije iz svoje kućne teretane.

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.