NEZDRAV ODNOS SA HRANOM: Teret roditeljstva i odgovornosti bila mu je motivacija za životnu tranformaciju kao i OVO
Ugojenost, Foto: Profimedia

POSLUšAJTE

NEZDRAV ODNOS SA HRANOM: Teret roditeljstva i odgovornosti bila mu je motivacija za životnu tranformaciju kao i OVO

Sa 244kg , Aleksandar C. je znao da je njegov odnos sa hranom nezdrav.

Objavljeno:

Njegov tipičan obrok u vreme ručka podrazumevao je svraćanje u tri restorana brze hrane kako bi zadovoljio svoje žudnje, ukupno preko 6.000 kalorija, i borio se sa svakodnevnim zadacima.

„Nisam mogao da stojim pod tušem deset minuta“, kaže. "Čak i pranje sudova i kuvanje zahtevali su stolicu."

Ipak, povratak kući njegovih ćerki od 3 i 5 godina naterao je Aleksandra da smrša. “Jedne večeri, vrlo kasno, moja bivša supruga samo se pojavila sa devojčicama na mojim vratima i rekla mi je kako one od sad moraju da budu kod mene, da se snađem i da zovem svoju mamu da mi pomogne.”

“Bio sam zbunjen, zatečen i osetio sam kako me polako hvata panika. U tom trenutku ja nisam bio sposoban da vodim računa ni o sebi samom, a kamoli još i o dve male devojčice.”

Rešio je da smesta počne sa dijetom i vežbanjem i danima je po internetu tražio koristne savete.

“Naišao sam i na reklamu za Green Fit biljne kapi i rešio da i to probam. Svaka pomoć mi je bila dobrodošla u tom trenutku. Bio sam kao davljenik koji se hvata za slamku.”

“Te kapi su mi davale neki okvir dana - počinjao sam sa njima i završavao svaki dan - a u međuvremenu sam se fokusirao na zdravu hranu i treniranje. Nisam želeo da svoju decu hranim onim smećem koje sam ja jeo pa sam spremao svakodnevno obroke od svežeg povrća i voća i trudio sam se da budem što više aktivan koliko god naporno da mi je bilo.”

“Uveče sam lego u krevet umoran kao pas, ali sam znao zbog koga sve to radim” priča nam Aleksandar svoju neverovatnu priču.

Za samo 18 meseci došao je do kilaže od nešto preko 100 kg.

„Ja sam bolji čovek, tata, sin, brat i prijatelj svima oko sebe“, kaže on. "Zaista se osećam slobodnim od svih lanaca koji su me sputavali toliko godina – slobodan da živim najboljim životom i iskoristim ono što život nudi."

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Biljne kapi
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.